Ystävistään mies tunnetaan

VenC3A4jC3A4nmediassa20150612.JPG

Ylen sivuilla referoidaan Venäjän mediaa. Monenlaista sieltä löytyy, mutta kuitenkin niin saman suuntaista, sillä se on kaikki virallistettua totuutta ja näin yksi lainaus kuuluu:

Totuuden torvi

Ainoa suomalainen asiantuntija, jota Venäjän media käytti kuvaamaan Suomen uuden hallituksen johtohenkilöitä ja heidän keskinäisiä suhteitaan, oli dosentti Johan Bäckman.
Mitä Venäjän kansa sitten on saanut hänen kauttaan tietää?
Sen, että Suomen todellinen johtaja on Timo Soini. Hän on tunnettu ja karismaattinen poliitikko, joka on koko elämänsä ollut politiikassa. Uusi pääministeri Sipilä taas ei ole poliitikkona kokenut. Näin ollen Soini johtaa karismallaan Suomea, ja hänestä tulee Suomen seuraava presidentti.
Venäjään perussuomalaiset suhtautuvat myötäsukaisesti. Puolueen edustajat ovat ehdottaneet liittymistä Venäjään tai Euraasian liittoon tai puolustusliiton solmimista Venäjän kanssa. Perussuomalaisten kansanedustaja kirjoitti blogiinsa siitä, miten Venäjän imperiumissa Suomi oli itsenäisempi kuin Euroopan unionissa.
Tunnetusti homokammoisille venäläisille on myös luvattu, ettei presidentin jo allekirjoittama laki samaa sukupuolta olevien avioliitosta astu voimaan.

Ei käy kateeksi TP Sauli Niinistöä, joka matkustaa ensi tiistaina Moskovaan. Hänen asialliset yritykset saada aikaan parannuksia EU:n ja Venäjän suhteissa ja siten auttaa parantaa myös Suomen elintärkeitä kahdenvälisiä suhteita erityisesti talouden alalla eivät parane näiden totuuden torvien viidennen kolonnan tempuilla.

Timo Soini on nyt veitsen terällä. Nyt populismi ja verbaaliakrobatia voi kääntyä häntä itseään, mutta myös Suomen asiaa vastaan. Vanhempi väki muistaa miten kielteisesti Suomessa vaikutti Pravdan kehut  Ahti Karjalaisen kuningastiehen. Veikko Vennamoa ei enää ole, mutta kyllä kansaa tietää tänäänkin - Timo Soini!

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!