Tervo tietää: Vapaavuori

Stubbsuosikki20140429.JPGJari Tervo Yle blokissa:
  • Veikkaan kokoomuslaisten valitsevan Vapaavuoren. Stubb on liian mukava mies pääministeriksi. Kun vaihtoehdot ovat hymyilevä pääministeri ja huolestunut pääministeri, suomalainen valitsee aina huolestuneen.
Vanhastaan Suomessa on vierastettu oteääniä; aikoinaan ne tulivat idästä ja veikkaan, ettei lännestäkään tulevat ratkaise, joten taitaa tuo Tervo ymmärtää enemmän kuin FT:n 
Ps. Vapunaaton aamutelkkarissa Aleksander Stubb esiintyi ei huonosti.
  • Puhun Nato-jäsenyyden puolesta. Emme elä 1970-luvulla. Tulen Naton puolesta puhumaan, Muistakaa, että 22 EU:n 28 jäsenestä kuulu Natoon.
  • Janne on erinomainen ehdokas Kokoomuksen johtoon. Meillä on vain hyviä vaihtoehtoja.
  • Nykyinen viisikko pidetään kasassa. Tämä joukko on nivoutunut yhteen. Ei tule olemaan ongelmia, tunnen kaikki puheenjohtajat.
  • 100 kunta olisi varmaan hyvä, mutta kuntien on itse päätettävä ja häneltä herui ymmärrystä monipuolisempaa kuntarakennetta kohtaan.

Läksyt oli luettu ja aamutelkkarissa oli nöyrän oloinen tavallisen kansainvälinen unelmavävy. Haastattelu ei mennyt huonosti.
TS:n mukaan Minna Arve, itsekin kansanedustajaksi pyrkivä Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja on hänen kampanjassaan mukana, niin voi Aleksander Stubbilla olla  vaikka yllätysmahdollisuus, vaikka en siihen vielä usko.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!