Juha Takanen: Ideologista yksityistämistä

EI IDEOLOGISELTA POHJALTA

OLEN SEURANNUT ESITYSLISTALLA OLEVIA KAHTA ASIAA JOTKA NIVOUTUVAT YHTEEN, JONKIN AIKAA JA SIIS KÄSITTELEN NIITÄ MYÖS YHTÄ AIKAA.

MIELESTÄNI NÄMÄ KAKSI ASIAA OVAT PAISUNEET KUIN PULLATAIKINA, ENSIN PUHUTTIIN VELKUAN ALUEESTA JA SEN RUOKAHUOLLON, SIIVOUKSEN JA KIINTEISTONHOIDON ULKOISTAMISESTA,
SITTEN TAIKINAAN LAITETTIIN MERIMASKU JA RYMÄTTYLÄ JA SIINÄ SAMASSA LUOMONMAA.
JA JOTTA TAIKINASTA SAATAISIIN TARPEEKSI SUURI NIIN LISÄTTIIN SIIHEN VIELÄ JOKIN YKSIKKÖ KANTAKAUPUNGIN ALUEELTA.

ALUSTAVASTI ON KESKUSTELTU TAIMONKOULUSTA TAI KARVETIN KOULUSTA, TARKOITTAAKO TÄMÄ NYT SITÄ,ETTÄ SIINÄ MENEE MYÖS KOLME PÄIVÄKOTIA SAMASSA YHTEYDESSÄ, KUN RUOKA TOIMITETAAN NÄISTÄ KAHDESTA YKSIKÖSTÄ PÄIVÄKOTEIHIN JA NIISSÄ TYÖSKENTELEE YHDISTELMÄ TYÖNTEKIJÖITÄ, SIIS RUOKA JA SIIVOUSHENKILÖ.

TÄMÄN LISÄKSI ON KIINTEISTÖNHUOLTO AIKOMUS LAITTA SAMAAN TAIKINAAN,JA JOTTA SAATAISIIN KUNNON AINEET, NIIN LISÄTTIIN VIELÄ ULKOALUEET JOITA HOITAA OSITTAIN VIHERYKSIKKÖ.

MIELESTÄNI KANNATTAISI OTTAA VIELÄ AIKALISÄ ASIASSA, JOTTA VÄLTYTTÄISIIN SELLAISELTA MITÄ ON KUULUNUT NAAPUREISTA JA KOKO SUOMESTA,ETTÄ 50 – 60 KUNTAA ON OTTANUT TAKAISIN OMAN PALVELUN, KUN ON TULLUT LISÄÄ KUSTANNUKSIA, SISÄILMA ONGELMIA JA TILOJEN KULUMISTA YM. YM.

HENKILÖKUNTA ON JO NYT SÄÄSTÄNYT JA TEHOSTANUT PALVELUITAAN, NIIN KUIN PALVELUN PITÄÄKIN OLLA KUSTANNUSTEHOKASTA.

EI SILTI KANNATA TEHDÄ ASIOITA VAIN IDEOLOGISELTA POHJALTA MAHDOLLISESTI YKSITYISTÄEN, VAAN ON AJATELTAVA KOKONAISUUTTA, SILLÄ TÄMÄ MUUTOS,

JOS SE TOTEUTETAAN KOSKEE MONIA AMMATTIRYHMIÄ KOULUISSA, PÄIVÄKODEISSA JA ENNEN KAIKEA KUNTALAISTEN LAPSIA JA VANHUKSIA.
SIIS TOIVON ENEMMISTÖ RYHMIEN HARKITSEVAN MITÄ TEHDÄÄN JA MILLOIN JOS HALUATTE MUUTOKSIIN RYHTYÄ.

Puheenvuoro valtuustossa 30.3.2015 palvelustrategian toteuttamisesta

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!