Ylpeyden ja lankeemuksen ässät

– Vapaavuorta tahtoisin takaisin, Eero Lehti myöntää.
Kukaan ei kuitenkaan usko, että Stubb saisi ainakaan tässä vaiheessa julkista haastajaa. Tilanne voi muuttua, jos puheenjohtajan ja hallituksen törmäilyt saavat puolueen kannatuksen alamäkeen.
Sisäministeri Petteri Orpoa pidetään vahvana seuraajaehdokkaana, mutta hänen ei uskota haastavan Stubbia, jos tämä haluaa jatkaa myös ensi kesän puoluekokouksen jälkeen. Stubb on ilmaissut, että hän aikoo jatkaa seuraaviin vaaleihin asti.
– Mutta tietysti, jos hänelle avautuu joku kiinnostava kansainvälinen tai EU-tehtävä, niin varmasti aika moni kokoomuksessa olisi helpottunut - ei sitä voi kieltää, pitkäaikainen kokoomusedustaja toteaa. Yle 20151130


Kukaan ei kuitenkaan kaipaa Jyrki Kataista takaisin. Ja hyvä kysymys on, kuka Euroopassa Kataisen jälkeen kaipaa lisää kokoomuslaisia. Tietääkseni valtiovarinministerien kokouksessa on jo kuultu tarpeeksi Alex S:ää.

Posti potkittavana

Juha Sipilän vastuulla on valtion omistajaohjaus. Postin avulla oli tarkoitus johdatella Suomea uusille urille erityisesti työehtosopimusten leikkauslinjalle. Muistelen nimittäin Sipilän maininneen, että rikkurityövoiman käyttöä lukuun ottamatta hän on johdon linjausten kannalla. Tämä sotku on siis sekin pohjimmiltaan Sipilän vastuulla. Tuntuu groteskilta huumorilta samaan aikaan itkeä kyyneleitä AKT:n kamaluudesta.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!