VT8 ei saa sotkeutua poliittisen pelin jalkoihin.

Vt 8 on joutunut jalkoihin. Se kuumaperuna oli Maakuntahallituksessa. Ja sotkijoita löytyy. onneksi kuntavaalit ovat jo viikon takan eikä enempää tyhmiä ja epädiplomaattisia lausuntoja ja profiilin nostoja enää tarvita. Kokoomus kilpailee keskenään ja kaikkien muiden kanssa. Siinä välillä näyttää unohtuvan, että vaikka paikat täällä ovat keskittyneet Kokoomukselle, niin ei neljänneksen voimilla saada tuloksia, tarvitaan muitakin.
 Edunvalvonnan kannalta tarkoituksenmukaisuus pitäisi olla N:o 1.Siltä näyttää, että tähän suuntaan mennään sittenkin. Onneksi.

Naantalin tullipisteen lakkauttamiseen maakuntahallitus antoi järkevän ja toiminnan jatkoa tukevan lausunnon. Tämä on asia, jossa paikallisuus ja valtiontalous ovat vastakkain. Meidän velvollisuus on ymmärtää valtionhallinnon tehostamistarpeita, kunhan pidetään huolta, että satamaliikenne ei joudu kärsimään.

Esillä oli myös tulevan valtuuskauden palkkioiden korotus. Paikallisesti tiedetään, että perussuomalaiset rahoittavat kaikki parannukset luottamushenkilöpalkkioiden avulla. Keskustan puolelta oli vähän narinaa, mutta ei äänestystä, vaan ehdotus indeksitarkastuksesta lähtee eteenpäin. Tämä on reilu ja avoin menettely.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!