Venäjä suhteiden, ydinvoimauskovaisuuden ja sokean aluepoltiikan coktail

SuomiVenC3A4jC3A4palstoilla20140929.JPG

Vihdoinkin saamme kansainvälistä huomiota osaksemme!
Politiikassa niin paikallisesti kuin laajemmin ja erityisesti mediassa on pettämätön sääntö, että jotain tyhmää, ajatelmatonta pitää tehdä näkyviin päästääkseen.

Fennovoimasta ja siihen liittyvästä politiikasta ja sen poliittisesta ulottuvuudesta olemme saamassa kestävän mahdollisuuden esillä oloon.

Olli Rehn iskee nyt muistuttaen suunnitelman olevan taloudellisesti epävarma ja poliittisesti harkitsematon. FT:ssä arvellaan Ollin pyrkivän ulkoministeriksi seuraavaan hallitukseen.

FT:ssä referoidaan oikeusoppineiden kritiikkiä Jan Vapaavuoren erilaisiin rooleihin.
Tämä on kiusallista. Ja pahinta tässä on, että koko homma on epäpyhän allianssin aikaan saannosta: Kokoomuksen ydinvoima into ja Keskustan aluepolitiikka on paha yhdistelmä sinänsä; se on sulle - mulle politiikkaa. Venäjän kuvaan mukaan vetäminen vie lopullisesti homman lapasesta. Enää ei voidakaan puhua ympäristöstä ja taloudesta, nyt joudutaan ottamaan kuvaan mukaan jopa turvallisuuspolitiikka.

Useimmiten suurimmat tyhmyydet rakennetaan ihan omatoimisesti, niin tälläkin kerralla.
Jos joku kysyy, mitä pitäisi tehdä, niin sanon, että yksinkertaisesti Fennovoiman hanke tulisi hylätä taloudellisesti kannattamattoman ja energiainfrastruktuuriin huonosti sopivana. Tähän päästäisiin helpolla, jos sijoittajat eli Fennovoiman omistajat käyttäisivät järkeä ja säästäisivät rahojaan parempiin tarkoituksiin.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!