Venemessut kylpee auringossa

Venemeesut20180525.JPG

Perinteinen Saaristomeripalkinto on tänä vuonna myönnetty Metsähallitukselle.

Naantalin Venemessujen toimitusjohtaja Tuomas Levanto kertoi palkinnon myöntämisen perusteluissa, että Metsähallitus on pitkäjänteisesti ylläpitänyt ja kehittänyt kaikille veneilijöille avoimia satama- ja saarikohteita.

-Metsähallitus on myös avannut veneilijöille täysin uusia vierassatamia ja rakentanut näistä viihtyisiä ja turvallisia kohteita historiaa ja luontoa kunnioittaen. Metsähallituksen viime vuosina avaamista satamista on muodostunut heti veneilijöiden suosikkikohteita.  Lisäksi Metsähallitus on ollut mukana kehittämässä Saaristomeren kansallispuiston alusliikennettä, jolloin saaristoon pääsee myös ilman omaa venettä, Levanto totesi.

Saaristomeripalkinto myönnetään vuosittain taholle, joka omalla toiminnallaan on edesauttanut veneilykulttuurin ja -olosuhteiden kehittymistä. Aikaisemmin palkinto on myönnetty mm. 

Venepoliisille, Pidä Saaristo Siistinä ry:lle sekä Baltic Sea Action Groupille.

Näin messut tiedottivat ja perustelivat onnistunutta palkitsemista.
Tämäkin on hyvä idea Naantalin aktiivisilta messuilta. Ja se, että avoimet ovat toimivat ja jopa ovat lisänneet näytteillä olevien veneiden määrää aina 130 on hieno saavutus Tuomas Levannolta kumpaneineen.

Mikko Rönnholmin avauspuheenvuoro kirjoituksia sivulla


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!