Vammaispalveluohjelman tärkein  anti on sen toteuttaminen

Vammaispoliittinen ohjelma on valmistunut. Sen johdannossa sanotaan nasevasti: Strategian mukaan Naantalin toiminta-ajatus on ”Naantali - paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä” ja vammaisten henkilöiden osalta voitaisiin painottaa ”Naantali - paras paikka kaikille”

 Ohjelma on tärkeä  ja on hyväksi, että  näitä ohjelmia tehdään ei pölyttymään , vaan käyttöön. Niissä paljon tärkeitä asioita,  kuten esteettömyyteen ja asumiseen liittyviä. Esitetyt perustellut toimenpiteet vaativat panostusta ja siksi olisi aina paikallaan, että ohjelmien laatimisen yhteydessä selkeästi liitettäisiin hintalappu, eli kerrottaisiin, mitä ohjelman mukainen toiminta tulee maksamaan vuosittain sekä vielä erikseen investoinnit ja niiden ajoitus.

Ja sitten ihan pikkujuttu Apuvälinelainaamo on toisessa kerroksessa?:

Apuvälinelainaamosta lainataan kotona asuville henkilöille liikkumisen, peseytymisen, wc-toimintojen ja muita kotona tarvittavia päivittäisiä apuvälineitä. Apuvälinelainaus on maksutonta ja laina-aika sovitaan tarpeen mukaan. Lainaaja huolehtii apuvälineen kuljettamisesta ja puhdistamisesta. Apuvälinelainaamo toimii Naantalin terveyskeskuksen 2 kerroksessa ja on auki arkisin klo 12 - 13.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!