valtuusto päätti äänestysaluejaosta

Luovutettavattontitkeksusta20170424.JPG

Naantali rukkaa äänestysaluejakoa vain siten, että Kantakaupunki ja Luonnonmaa yhdistetään uudeksi Keskusta-Luonnonmaa – alueeksi. Naantalin Itä-Länsi ihmettä ei synnytetty.
Sirpa Hagsbergin, sd esitys Jan Lindströmin, kok kannattamana sai koko valtuuston tuen.  Vieläkö sanotaan, ettei valtuustolla ole valtaa ?

Naantalin yksi Iisakin kirkko  etenee pikku hiljaa.
Nimittäin keskusta, josta Keskustan Samuli Santalahti muisteli, että asia on ollut esillä Saaristo-Naantalin muodostumisen alusta alkaen.Todella vaivalloinen on prosessi ollut. Me kantanaantalilaiset juhlimme asian 10-vuotisia ihan kohta ja ensimmäiset asukkaat alueelle tulevat ehkä kolmen vuoden päästä. Tällaisesta vauhdista saa aiheellisesti muistuttaa.

Rahaa myynnistä ei tullut niin niin paljon kuin toivottiin sanoi Jan Lindström, kok, mutta hyvä että tämäkin 270 €/ kerrosneliö.  Hän sekä Jarkko Kanerva, vihr, että Vilhelm Junnila, ps kiinnittivät huomiota rakentamisen aiheuttamiin pitkiin haitallisiin vaikutuksiin.
Kun tähän lisätään Sirpa Hagsbergin, sd esille nostama hankala liikenneongelma, niin voisi ajatella, että jatkossa kaupunginsuunnittelusta vastuussa olevat kävisivät läpi projektin vaiheistuksen. Bussipysäkin tulevat olemaan hankalasti eikä näkymätkään tule silmiä hivelemään, joten jotain kompaktimpaa pitää yrittää kehittää. Yksi liikenneympyrätaideteos Aravan liittymään ei tätä paljoa paranna. Eikä oheinen valtuustolle jaettu karttapohjakaan paljon asiaa valaissut.

Vilhelm Junnila, ps lähestyi ennen kokousta puheenjohtajan pöytää ja sanoi, että halusi nähdä puheenjohtajan ilmeen, kun hän ilmoittaa ei jättävänsä aloitetta. Eikä sitten jostakin syystä muillakaan intoa riittänyt.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!