Valtuusto innostui puurakentamisesta

Naantalin valtuusto oli tavanmukaisen nopea. Merisalin aasinsilta oli poistettu kaavasta ja muutoin asia etenin puheitta. Toivotaan, ettei perästäkään kuulu kummia, vaan asiat lähtevät käyntiin ja että uudet saniteettitilat ovat ensi keväänä käytössä. Vastuu on nyt virkamiehillä hyvässä ja pahassa.

Tarkastuslautakunnan kertomus sai muutamia puheen vuoroja . Vilhelm Junnilla ,ps hauskuutti, Juha Haapakoski ,kok todisti ja Lauri Laine, sd muistutti asiallisesti, että tarkastuslautakunnalle annettavat selvitykset olisi syytä kierrättää ennen kaupunginhallitusta luottamushenkilölautakuntien kautta. Ilmassa  on sellaista henkien taistelua. Lautakunnan puheenjohtaja haluaa nostaa lautakunnan profiilia eikä hän ole peräksi antavaa tyyppiä, joten esimerkiksi liittymismaksuihin vielä palaltaan.

Leenan Haanpään, vihr. eritysryhmien ja vanhusten liikunnasta aloitteeseen annetut lausunnot eivät Jarkko Kanervaa, vihr. tyydyttäneet, vaan hänen mielestään Naantalissa olisi parantamisen varaa. Parantamisen tarvetta on, mutta aktiivisuutta on vanhusneuvostossa ja järjestöissä, kuten esim. ikäihmisten olympilaiset osoittivat. 

Aloitteita tuli kolme Sirpa Hagsberg,sd ym. kantoivat huolta henkilökunnan sosiaalitilojen kunnosta ja erityisesti siitä, kartoituksessa pitäisi henkilökunnan äänen kuulua.
Hannu Raittola, vas haluasi aktiivista postin puolustusta. No asiahan on ollut sd-jäsenten toimesta esillä kh:ssa ja yritystä on virkamisten toimesta ollut.  Asianmukaista kenkkuilua oli viitaus yrittää vaikutta porvariministereihin.

Mutta vuoden hitti oli Anne Pentin,kok puurakentamisaloite, jota tuki selvä valtuuston enemmistö. Jutussa oli niin kutsuttua mediaseksiä ehkä jotain salarakkautta tai syrjähypyn piiloittelua.

Lue kirjoituksia palstalta Puupää ja tai betonihelvetti.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!