Valinnan paikka

OpvaalitJPG.JPG

Turun Seudun Osuuspankin edustajiston vaalit ovat 6.-19.marraskuuta.

Osuuspankissa ylintä päätösvaltaa käyttää omistaja-asiakkaiden keskuudestaan valitsema edustajisto. Vain omistaja-asiakkaat saavat äänestää ja vaali tapahtuu jäsen ja ääni periaatteella.
Edustajaksi pääsevät eniten ääniä saaneet ehdokkaat ja mitään ryhmittymiä ,joissa äänet ensin lasketaan yhteen ja sitten ryhmän sisällä eniten ääniä saaneet valitaan,ei enää ole.

Kaikki vaalit ovat tärkeitä ja on tärkeää myös harkita ketä äänestää.Edustajisto ei päätä käytännön asioista mutta varmasti sitä kautta voi vaikuttaa esim.miten tiedotetaan Naantalin konttorin väliaikaisesta sulkemisesta ja varmistaa konttorin toiminnan jatkuminen.

Vielä tärkeämpää on kuitenkin pystyä viemään palkansaajien,eläkeläisten ja pienyrittäjien viestiä toimivalle johdolle ja henkilöstölle jatkuvasti.

Omistaja-asiakkaat saavat tiedon äänioikeudestaan joko sähköisesti tai postitse kirjeenä ennen äänestysajan alkamista. Kovin viime tippaan nuo tiedot näyttävät kuitenkin jäävän.

Äänestää voi op.fi palvelussa tai postittamalla äänestyslipun vastauskuoressa.

Hyviä ehdokkaita ovat ainakin sosiaalineuvos Jarmo Rosenlöf numerolla 159 ja yrittäjä Sirpa Nevalainen numerolla 26.

Japi on tuttu monille Turun ja alueen päättäjänä mutta on myös monesti ollut Naantalin tuki ja turva.

Sirpa on tullut tutuksi monille siivousyrityksensä kautta ,yritys saman nimisenä toiminut jo 20 vuotta ja Sirpa toiminut muutonkin laajasti Naantalissa ja Raisiossa.

Äänestä edustajiston vaaleissa.

Martti Sipponen, NTY:n rahastonhoitaja ym.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!