Vaik' ei ois toivoa ollenkaan

KoreanmahdollisuusFT20180309.JPG

FT oman mielipiteenään arvioi kahden tukkamuodistaan tunnetun johtajan tapaamisen mahdollisuuksia ja päätyi seuraavaan loppuarvioon.

  Kaikki osapuolet, sekä neuvotteluihin suoraan osallistuvat että ne, jotka katsovat hermostuneesti sivusta, ovat tietoisia siitä, että tämä on korkeilla panoksilla peliä. Jos neuvottelut menevät väärin, tai jos sopimus tehdään, ja jonka Pohjois-Korea torjuu, sodan mahdollisuudet voisivat tosiasiallisesti lisääntyä. Ottaen huomioon kuluneen vuoden aikaiset uhkaukset ja ohjustestit, on sittenkin hyvä nähdä, että diplomatialle annetaan mahdollisuus.

Vaikka ei todelakaan ole aihetta liiallisiin toiveisiin , niin kuitenkin tämä on hyvä uutinen, päin vastoin kuin Syyrian tapahtumat.

Nousiko Venäjä, kuten Vladimir Putin suunnitteli, maailman politiikan näyttämölle Syyrian avulla vai jäikö se sinne jumiin? Helppoa tietä ei ulos ole eivätkä Venäjä näytöt vakuuta. Siksi puheet ovat vaalien alla hurjat ja brittiläiset tapahtumat muistuttavat Putinin taannoisesta heitosta: "Ei ole entisiä KGP:n agentteja".


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!