Vaalituloksessa ei hurraamista, mutta Koskella oli ilo käydä

KevC3A4tpiirikokousA20170422.jpg

Puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero oli ajanut Kotkasta, jossa demareiden kannatus nousi kahdeksan (8) prosenttia, Koskelle suoraa tietä. Ja oli ihan selvästi ihastunut paikkaan, joka on kokenut uutta tulemista; Monenlaista aktiviteettia on ja talo on toimiva. Ilo oli kuulla toiveikasta paikallista puhetta.


Talolle olisivat mahtuneet kaikki piirikokousedustajat ym. asiaan kuuluvat osallistujat. Nyt taisi joukko jäädä puoleen; ei ollut valintoja, oli vain vähän heikon puoleisesti menneet vaalit.

Sirpa Paatero on selväsanainen puhuja. Hän osaa keskittyä oleelliseen: Kotka ei valitse pormestaria vaan määräaikaisen kaupunginjohtajan ensi syksynä. Ja tähän liittyen hän muistutti siitä, että järjestöjä tarvitaan, sillä viimekädessä jäsenistöä ei korvaa mikään.
Hän osoitti sote- ja maakuntamalliyhdistelmän ja riitelevän hallituksen katastrofiyhdistelmäksi. Ja muistutti, että pakko on maakuntavaaleihin valmistautua.

Piirikokous esitti entisen kantansa soten mahdottomuudesta ja pelkäsi maakunnille siirrettävän kuntien hyvin hoitamien tehtävien rapauttavan kuntien elinvoimaa.

Naantalilaiset olivat suhteellisesti parhaiten edustettuna. Kiitos tunnollisille edustajillemme.

Isabella Hautala jakoi sivun Naantalin SDP linkkivalinnan:

"Tänään tuli käytyä piirikokouksessa Koski TL:n komeassa työväentalossa. Huomenna vielä puidaan Naantalissa vaalituloksia ja juodaan kiitoskahvit. Sen jälkeen matka jatkuu kohti uusia haasteita. Tästä on vain yksi suunta ja se on eteenpäin."TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!