Vaalisanomat

IMG2979.JPG

Suomi on tilattujen lehtien maa. Kotiin kannetaan joka päivä lähes jokaiseen savuun vähintään yksi lehti. ”Kaikki on totta, mikä präntätty”, on pääosin totta. Suomalaista lehdistöä ei voi väittää valhemediaksi, ja taittaa asian laita olla niin, että slogaanin keksijä kuuluu joukkoon: "Ottakaa varas kiinni huutaa varas".

Mutta lehdistö vaikka pitäytyykin totuudessa, ei ole puolueeton, vaan kuten vanha sanonta kuuluu lehti on jonkun äänenkannattaja. Tätä leimaa eivät nykylehdet kaupallista syistä itseensä halua ja niinpä entisestä kansanpuolueen äänen kannattajasta Turun Sanomista on tullut maakunnan suurin työväenlehti.

Sen sijaan Maaseudun Tulevaisuus on vielä selkeä etujärjestölehti. Se on MTK:n ja  maanomistajan asialla ja se hoitaa tehtävänsä hyvin. Se levittää myös ilmaisena jakeluna sanomaansa muillekin kuin järjestäytyneille maa- ja metsätalousmaata omistaville. Sen levikki on tilattujen lehtien kolmanneksi suurin. Se on merkittävä mielipidevaikuttaja – yksi keskustan kannatuksen ihmeen tekijöistä. Keskustan yllättävän hyvä vaalimenstys perustuu suomalaiseen poikkeukselliseen laajaan maanomistukseen.

Ja perjantaina oli taas päivä, jolloin saimme  me kahdeksan hehtaarin omistajatkin Maaseudun Tulevaisuuden.

Ja pääotsikko oli pääasia: Maanomistajaa sorretaan.

Eihän kaikkea lainvalmistelua ehdi seurata ja niinpä tuleekin mieleen, että tämäkin muutos oli tarkoitus uittaa huomaamattomasti läpi kuten monet muutkin pikkuedut, joita tämä hallitus on jaellut maanomistajille. Nyt kompastuttiin omaan näppäryyteen ei huonoon lain valmisteluun, joka taas on ollut Sipilän hallituksen tavaramerkki.Eikä aianakaan vielä ei onnistuttukaan kaupunkilaisilta saamaan lisätukea maanomistajille.Happamia ja tietenkin sormi sojottaa Kokoomukseen.

MR


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!