Uskon asioita

Vaski+20121103.jpg

Ilkka Kantola viikkotiedotteessaan:

Pelkään, että toriparkkiasia tulee jatkossakin hiertämään valtuustotyötä. Siitä näyttää tulleen elämää suurempi, mielipiteitä jakava asia, vaikka kaupungin talouden tai palvelujen järjestämisen kannalta hankkeella on hyvin vähän merkitystä. Toriparkkia paljon vakavampi kysymys koskee perusopetuksen opetusryhmien koon suurenemista ja puutteita koulujen oppilashuollon järjestelyissä. Näistä asioista tulisi kinata ja vääntää toreilla ja kaduilla sen sijaan, että esiinnytään maanrakennustoiminnan asiantuntijoina ilman insinöörikoulutusta.

Johdatusta taisi olla, että TEOLOGIN TEKSTIN LUETTUANI törmäsin Pekka Jokisuuhun Kultaranta Golfin ja Porhonkallion kehittäjään. Jokisuun apumies Jouni Kankaanpää oli lehdistötiedotustilaisuudessa epäillyt, että Pekka-poika on koulussa ollut parempi  uskonnossa kuin laskennossa.  Verotilastoista päätellen ei HÄN Pekka Jokisuu ihan huono ole ollut laskennossakaan, sillä parin miljoonan euron tulot eivät taivaasta tipahda. Ja vielä sitäkin parempi  uskonnossa, melkoinen mies.

Vaikka suuren itäisen naapurin asiat eivät meille kuulukaan, niin näitä asioita miettiessäni lähetänkin Kantolan Ilkalle terveisiä, että ei sen toriparkin vastustaminen ole mitään insinööritiedettä, kyllä se on uskontoa ja tässä tapauksessa fundamentaalista sillä kysymys on perustuksista. Joten eipä taida evoluutiosta eli kehitysuskosta olla juurikaan apua.
Uskonpuhdistusta tarvittaisiin ja vähän keksineistä solidaarisuutta ja pelisääntöjen kunnioitusta. Ilkan koulutuksen saaneella olisi töitä Turussakin.

ps. Tampereella Hämeenkadun alle tehdään parkkiluolaa kaupungin piikkiin. Kaikki puolueet vihreistä lähtien tukevat hanketta. Merkillinen Manse.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!