Ulkomaiset oteäänet eivät paina USA:ssa

obama+Romney+20121023.JPG

Mitt Romney johtaa vielä vähän eikä ero ole paljon supistunut, vaikka edellisen väittelyn arvioitiin Barack Obaman voittaneen. Niin tässä ulkopolitiikka kisassa . 48-40 menivät kyselyn luvut Obaman hyväksi. Kääntyykö tämä nyt sitä on vaikea tietää. Mitt Romney on jäänyt 1980 luvulle ulkopolitiikassa, 1950 luvulle sosiaalipolitiikassa ja 1920 luvulle talouspolitiikassa 1920-luvulle, oli Obaman heitto. Miten tasapaino-osavaltiossa tapahtuu , ratkeaa loppukirin aikana.

Hauska yksityiskohta on se, että ulkomailla Obaman kannatus 70 % on suurinta Ranskassa, maassa,  jossa Romney oli mormonilähettilään ja jonka kieltä hän osaa.
Kysymys kuuluukin, mitä yhteistä on suomalaisella ja jenkkiäänestäjällä?
Ulkomaiden mielipiteet eivät paina ainakaan positiivisesti kuten Suomesta tiedämme ja niin näköjään  toimivat myös supervallan äänestäjät.
Ps. Pieni lisäys lehtitiedoista:venäjä kannattaa Romneyta. Miksi? Siksi, että Romney nostaa Venäjän takaisin Kylmän sodan aikaiseen asemaan, siis toiseksi supervallaksi. Ja se sopii Putinille hyvin. Kummallisia nuo venäläiset -meidän milestä tai ei sittenkään niin:He ovat venäläisiä.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!