Turvallisempi ja sopivin tolkun Niinistö

MonimuotoineNiinistC3B620170529.jpg

Vaalit eivät ole tuomioistuimen tuomio eikä objektiivinen arvio toiminnasta, on ollut  väitteeni.
Vaaleissa äänestäjä ratkaisee oman tahtotilansa mukaisesti ehdokkaiden joukosta sen, joka hänelle sopii. Siinä voi olla mukana asiat ja analyysit, mutta niitä enemmän mieltymys ja presidentistä kyseen ollen turvallisuuden tunne. Ja kun tähän lisää vielä Sauli Niinistön oman havainnon istuvan presidentin vahvasta asemasta, niin voimmekin vahvistaa sen, mikä oli Jutan, Eeron monien muidenkin ehdokkuudesta kieltäytyneiden todellinen syy eli, että tähän asetelmaan ei pystynyt mikään kampanja eikä yksikään sosialidemokraatti ei edes innolla puurtanut Tuula Haatainen.

Sauli Niinistö yksinkertaisesti oli monille sosialidemokraateille sopivampi; Sauli Niinistö oli luotettava. Tälläkin kerralla äänestettiin - päinvastoin kuin julkikommentaattorit ovat väittäneet - myös tiettyjä ehdokkaita vastaan. Tarkoitan erityisesti Huhtasaarta ja Väyrystä. Niinistö oli vahvin tolkun ehdokas eli hän on tulevaisuuden turva ääri-ilmiöitä vastaan.

Kun karismaa on kohdallaan ja kun voittajan takana on kiva olla, niin siinä ylivoimaisuuden salaisuus. Naantalilaisille tähän liittyvät lämpimät kesäsäiset muistot ja Sauli Niinistön ylistävät sanat ja teot Naantalin maineen puolesta.

Sauli Niinistö oli otettu tuloksesta. Rohkenen  arvata, että hän ei pelkästään iloinnut ylivoimaisesta voitostaan, vaan koki sen myös velvoittavana ohjeena jatkaa linjallaan ja toimia lupaamallaan tavalla. Tällaisen kannatuksen turvin sanavalta kasvaa, mutta ei ehkä niin paljon kuin odotukset. Kansa ei aina muista, vaikka Sauli Niinistö sitä suorasanaisesti korosti, että meillä presidenttinä perustuslaillinen juristi.

Tasavallan presidentin kesäasunnon kunnostus on alkanut puiston remontilla. Haavistot siis pylväshaavat ja kuusiaidat uusitaan, mutta rannan niinistöt eli lehmukset säilytetään. Ja sitten alka se hankalin osa eli remontoidaan vaikea kivilinna. Hanke kestää vuosia ja aiheuttaa haitta Kultarannan käytölle. Merkit kuitenkin viittaavat, että Niinistön perhe löytää keinot viettää rentouttavaa kesää Naantalissa tulevinakin kesinä. Tervetuloa!

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!