Tunnelma tiivistyy

Tommi Matikainen, yrittäjä - kok oli telkkarissa Jari Lindströmin apuna kun kätilö Millariikka Rytkönen ja puheenjohtaja Antti Rinne puhuivat asiaa tuntien käytäntöä.. Jauhot menivät suuhun muutaman kerran Jari Lindströmille, joka ei kerta kaikkiaan tiedä, mitä puhuu ja puhuu, mitä ei tiedä.
Hallituspolitiikan puolustat olivat onnettomia, eikä ärhäkkä juontaja helpottanut selittäjien asemaa; kerran näinkin päin.

Tes-järjestelmä on rakennettu enemmän suurille kuin pienille yrittäjille, systeemiä pitää yksinkertaistaa, mutta sen on tapahduttava samassa pöydässä neuvotellen, sanoi Antti R.


"Kaikki muut ovat mukana paitsi SAK",  tätä laulua lauletaan kaikilla kurkuilla, eikä kukaan kysy työnantajien vastuuta.

Armoton kiire on hallituksen sisäinen paine, joka perustuu perussuomalaisten sisäisiin vaikeuksiin. Mitään järkevää ei voi syntyä täällä aikataululla, totesi Antti R

Isolle kirkolle keikka käy, sanoi kätilö Millariikka. Soinin heitot loukkaavat!

Ay-liikkeen pitäisi ottaa lusikan kauniiseen käteen, ne ovat näitä jatkuvia jankutuksia.

Hallitus ottaa ohjaat käsiin ja luovat neuvotteluille mahdollisuuden, sanoi puolestaan Antti Rinne viisaasti ja olemuksessa oli 15 prosentin tuomaa varmuutta.

Hallituksen toimet laskevat palkansaajien  ansioita kolme prosenttia. Nimellispalkkojen alentaminen alentaa hintoja väittävät tutkijat.  Tällaisissa tunnelmissa suomalaiset valmistautuvat mielenilmaisupäivään.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!