Tulos tai ulos: Ja valhe myy

PRO:n puheenjohtaja Antti Rinne on Ilta Sanomien mukaan harkitsemassa puolueen puheenjohtajan haastamista. Hänen edeltäjänsä silloisen Teknisten liiton entinen puheenjohtaja, entinen kansanedustaja ja forssalainen vaikuttaja Ilkka Joenpalo on häntä ehdottanut.

Anni Rinne on reipasotteinen etujen ajaja. Mutta ei yksioikoinen. Nyt viimeksi hän on ollut johtamassa liittonsa ensimmäisenä keskitetyn taakse ja Nokian matkapuhelimien myynnin yhteydessä hänellä oli Microsoftia ymmärtävä lausunto.

"Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Antti Rinne sanoo, että olisi ollut työpaikoista erittäin huolissaan, jos Huawei tai Samsung olisi ostanut Nokian matkapuhelintoiminnot. "Esimerkiksi Kööpenhaminan ympäristössä Microsoftin joku vuosi sitten ostamassa tutkimus- ja tuotekehitysyksikössä työpaikat ovat loppujen lopuksi vain lisääntyneet", Rinne vertaa. Rinne sanoo, että olisi ollut työpaikoista erittäin huolissaan, jos kiinalainen Huawei tai korealainen Samsung olisi ostanut Nokian matkapuhelintoiminnot."


 Aikaisempien juttujen kommenteissa kritiikin mestari Pekka Hjelt on nähnyt  puolueen mahdollisuuden olevan pitkissä miehissä. Onko Antti Rinne  riittävän  pitkä?  Mies hän on ja mielipiteitä ja rohkeutta löytyy.

PRO:n jäsenille Tampereella jaettiin runokirja, joka on syntynyt Lahden vuoden 2012 runomaratonin yhteydessä järjestetyssä kilpailussa.  Lainaan tähän yhden kunniamainitun. Tämä ei tietenkään liity puheenjohtajakeskusteluun vaan kuten arvaatte ihan tavalliseen työelämään ja sen nykyaikaisiin paineisiin.

Tarja Laine
TULOS TAI ULOS

Tulos tai ulos
mikä kudos.

Innosta, ideoi, keksi
tulosta, monista, somista
budjetoi, kalkyloi, subventoi
lietso, liehakoi, manipuloi

Hurmaa vauraat,
eliminoi hauraat.

Juokse ovista monista
rahasta tileistä kovista.

Time is money, honey!

Truth well told.
Lies better sold

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!