Tukipalvelut tehostuvat , koulutuspalvelut keskittyvät

Naantalissa liikutellaan kokonaisuuksia.

Kaupunginjohtaja on päätynyt esittämään, että ruokahuolto, siivous ja kiinteistöjen huolto  hoidetaan pääosin nykyisillä tavoilla, mutta voimakkaasti kustannuksia karsien. Rannikkoseudussa Joni Koski teki asiat hyvän referaatin.

Ehdotus on suorastaan erinomainen.
Palvelutaso säilyy, henkilökunta on innolla mukana ja kymmenesosa kuluista säästetään. Tällainen esitys tulee varmasti saamaan laajan kannatuksen.
Kaupunginjohtaja esityksen tekijänä on varmaan tietoinen siitä, että tässä jutussa vastuu ei siirry kuulijalle eikä päätöksentekijälle vaan se on kaupunginjohtajalla hänen organisaationsa alimmilla johtajilla.
Veikkaan, että, jos sote tulee - kuten arvaan kaupunginjohtajan ja kumppaneiden uskovan, niin siitä saadaan syy siihen, että ihan kaikki ei mennyt nyt sävelletyn tanssin tahtiin.

Opetuspuolenverkkoselvitykset ovat seminaarin aiheen tulevalla viikolla.

Suurta ja uutta on tiedossa ja vanhaa puretaan ja miljoonat säästyvät. Suuri on kaunista ja keskittynyt tehokasta. Asioihin joutuvat luottamushenkilöt perehtymään ja miettimään vähän oikeudenmukaisuuttakin.

Vanhurskaalta tuntuu kantaa toisten taakkaa. Naantaliin liittyneiden saaristokuntien kustannuksia on vyörytetty manner-naantalilaiset niskoilla samaan aikaan kun kauempana asuvat ovat saaneet nauttia alentuneista veroista. Nyt lähipalveluja esitetään huononnettavaksi systemaattisesti juuri Naantalin mannerpuolella. Se ei tunnu reilulta.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!