Toivottu vaihto sujunee vaivattomasti

Hallituskriisi20170612.JPG

 

Kauppalehti yllä ja Yle sivulla ovat ajan tasalla ja hyväksyvät selitykset.

– Miksi kävi näin? Hallitusohjelmaan on  täysin mahdotonta kirjata kaikkea mahdollista, siksi on  oltava yhteinen arvopohja ja luottamus ja tässä tuli törmäys. Ero oli kasvanut suuremmaksi kuin se aikanaan oli. Riski toimintakyvyn heikkenemisestä kasvoi, Sipilä luonnehti.

Keskusta ja kokoomus ei voineet hyväksyä myöskään Halla-ahon suunnitelma johtaa puoluetta Brysselistä käsin. Sipilälle ja Orpolle eivät kelvanneet Halla-ahon tarjoukset varapuheenjohtajista hoitamaan asioita.

– Ajatukset tulevista ministereistäkään eivät kaikin ajoin kohdanneet, Sipilä sanoi. Juhani Aro: Demokraatti


Alusta asti kyseenalainen arvopohja petti eikä pärstä miellyttänyt ja julkilausumaton - ei pieni tekijä - oli kaveri Timo Soinin kohtalo.
Mutta ei hätää När nöden störst kommer hjälpen först ja RKP pääsee korpivaelluksestaan ja toinen , että koputtavalla avataan, sanoo iso kirja ja niin maallinen taivas aukenee.
Mikä lapselle nimeksi SSS >> SOS >> SOHE

Mikä parasta molemmilla uusilla, vaikka pienillä, on  käsi kuolleen miehen kytkimellä, eli juna pysähtyy jos ote jommankumman ote irtoaa ja niin karavaani pysähtyy ja sitähän ei Sipilä päästä tapahtumaan.

Halla-ahon valinnan jälkeen kuvasin, että Naantalin paikallisessa eduskuntakisassa Vilhelm Junnila nousi polvilleen. Nyt hän valmistautuu odottamaan  ruotsidemokraattista efektiä kunhan maahamme iskee jokin vastenmielinen hyökyaalto.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!