Toimelias päivä vaatii tehokkuutta

Aamu kuulumisia pikaisesti ennen muihin töihin ryhtymistä:

Yrittäjien ja kaupungin välinen yhteistyö on tapetilla aina silloin tällöin. Tämän yrittäjäviikon perjantaina Naantalin Yrittäjät yhdessä Varsinais-Suomen yrittäjien kanssa olivat kutsuneet paikalle aamukahville yrittäjien lisäksi kaupungin virkamiehiä ja luottamushenkilöitä.

Tilaisuudessa tehdään ryhmätöitä ja niistä sitten syntyy manifesti – ehkä.
Kun kuitenkin toiminta asioiden hoitamiseksi on tärkeintä, niin arvelin, että parasta nostaa pari esille tullutta ”kissaa pöydälle”:

·  Tonttipula: Naantalista ei saa kunnon tontteja, vapaana olevat on tontit ovat kiinteistökehittäjien käsissä ja hinnat ovat liian korkeita.

·  Päivähoitopaikkoja ei ole tarjolla oikeissa paikoissa. Kantanaantalilaisille tarjotaan Rymättylästä paikka perusteluna, koska yrittäjällä aikaa ja auta, niin hän voi viedä kauemmaksikin. Kyseinen yrittäjä muutti Turkuun, jossa on saanut asiallista palvelua.

Koska ongelmat ovat hyvin konkreettisia, niin lähetän nämä selvityspyynnöt ja ehdotukset  kaupunginjohtajan kautta nopeita toimenpiteitä varten.

  1. Esitän ensinnäkin, että kaupunki ryhtyy maapoliittisiin toimenpiteisiin ostamalla raakamaatta ja selvittää vapaana olevien yksityisten omistuksessa olevat tontit ja ryhtyy aktiivisiin toimenpiteisiin tonttien hyötykäyttöön saamiseksi.
  2. Toiseksi esitän , että kyseisen yrittäjän päivähoitotarpeen epäasialliselta tuntunut kohtelu selvitetään pikaisesti ja tulevaisuuden varalta ryhdytään ohjeistamaan toimintaa palveluhenkisyyden lisäämiseksi ja asiakkaiden toivomusten paremmaksi huomioon ottamiseksi.

Valitan, että muiden velvollisuuksien vuoksi minulla ei ollut aikaa jäädä seuraamaan puolisatapäisen joukon muita aikaansaannoksia. Mutta ymmärrän niin, että yrittäjien konkreettisten asioiden käsittely on sannallista viisastelua tärkeämpää.
MR

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!