Timo Soini ja muut puheenjohtajat tukevat Jutta Urpilaista

Timo Soini oli tiukoilla Ykkösaamussa.
Yleisvaikutelmaksi jäi, että vanhat nokkeluudet ovat vanhoja.

Soini joutui tilille toteutumattomista väitteistään; Euro on pystyssä ja jatkaa lentoaan, vaikka se jo 2010 Soinin mukaan olisi pitänyt jo moneen kertaan revetä ja romahtaa. Mihin ryhmään  PS:n edustajat  EP:ssä menee, EU:ta hajottaviin tai vai äärikansallisiin ryhmiin? Selvää oli, että tuohon ei vastausta tullut.

Ukraina-kysymys vaatii USA:N ja Venäjän välistä ratkaisun, IMF:n rahoitusta eikä EU:ta tarvita tähän. Suomella ei ole roolia, vaikka Venäjä on myös naapurimme. Soini on hetteiköllä. Pahasti.
Tosin ei pääministeri Jyrki Katainenkaan näistä asioista paljokaan ymmärrä, kun  väittää, että rauhan asia EU:n tehtävänä olisi vanhanaikaista. ”Ei Suomi voi finanssikriisistä kärsiä, kun Neuvostoliitto ei kahteen kertaan voi hajota” oli Kataisen edellinen täydellinen historian ja tosiasioiden tuntemattomuuden osoitus.

Kovin oppositiojohtaja Timo Soin taas kerran puolusti hallituksen Jutta Urpilaista haastaja Antti Rinnettä vastaan. Miksi tätä suudelmaa kutsutakaan? Vai onko tämä todellista pelkoa perussuomalaisten kannattajakadosta.

Pakkoliitoksia vastaan ja miehen ja naisen välisen puolesta oli yksinkertainen vaaliteema yhdessä kriitilliseettisen (katolisen) avomaailman kansaa saa nyt riittää pakoksi vapaille perussuomalaisille.
En ole ennustaja, mutta veikkaan, että jonkinlainen käänne poliittisessa ilmapiirissä  on tapahtumassa.

Näyttää myös siltä, että seuraava gallup SDP:n puheenjohtajasta tehdään nykyisten ja entiset puolueiden puheenjohtajien  keskuudessa. Jutta voittaisi 9:1.
Se on arkipäivän solidaarisuutta ja niin vilpitöntä.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!