Timo Kvistin sairasloma jatkuu , Henkilöstöpäälliköksi Laura Saurama

Tohtori Laura Saurama henkilöstöpäälliköksi

Haastattelun ja soveltuvuustestien perusteella henkilöstöpäällikön virkaan

päätettiin esittää valtiotieteentohtori Laura Saurama Naantalista.

Henkilöstöpäällikön tehtäväkohtaiseksi palkaksi esitetään yleiskorotuksen1.2.2013 jälkeen 4 060 euroa. Loppupalkaksi 8 %:n työkokemuslisillä muodostuu näin ollen 4 384,80 euroa.

Soveltuvuusarviointien palautteita esiteltiin kokouksessa ja kaupunginhallitus tuli yksimillisesti vakuuttuneeksi Laura Sauraman valinnasta. Mielenkiintoinen yksityiskohta tässä on, että pitkästä aikaa Naantalin johtavien virkamiesten joukkoon tulee Naantalissa asuva henkilö.

Timo Kvistin sairasloma jatkuu

Kaupunginjohtaja Timo Kvistin sairaslomaa jatkuu heinäkuun loppuun. Kaupunginhallitus nimesi kaupunginhallituksen puheenjohtajiston siis Markku Tuunan, Hannu Aallon ja Heini Jalkasen ohjausryhmään tukemaan virkamieskuntaa talousasioissa. Tilanne on hankala ja vaativa, sillä ulkoiset olosuhteet eivät ole suosiolliset eivätkä helpota asioiden hoitoa.

Mitä Heinola tähän kuuluu?

Ei tähän asiaan sinänsä, mutta aasinsillan kautta, kun Heinolassa on Naantalista lähtöisin oleva kaupunginjohtaja vaikeuksissa. Uutiset kertovat, että siellä on pitkään ollut kaupunginjohtajan tehtävien hoidossa pitkiä tyhjiä jaksoja ja suurta vaihtuvuutta.
Siitä on seurannut, että luottamushenkilöt ovat joutuneet ottamaan tai ovat päässeet ottamaan virkamiesjohdolle kuuluvia tehtäviä. Normalisoituminen on tuskallista ja jos vielä henkilöiden suhteet eivät toimi, niin siitä on hankalia seurauksia. Naantalissa ei tätä ongelmaa ole ollut ja tuskin tulee.

Naantalissa näytetään jouduttavan olosuhteiden pakosta sellaiseen tilanteeseen, että vanha vitsi voi toteutua: Mikään ei ole niin pysyvää, kuin väliaikainen.

Ps Kaupunginhallitus kiirehtii Emäntäkoulun liittymään siltaa ajoneuvoliikennettä varten vastatessaan Ani Saksin valtuustoaloitteeseen.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!