Timo Kvistin viimeinen päivä Naantalin kaupunginjohtajana

  • Kun 27 vuotta aloitin Naantalissa kaupunginlakimiehenä, en varmaan ajatellut jääväni täältä myös eläkkeelle.  Kahdeksan vuoden työjakson jälkeen siirryinkin muihin tehtäviin - ensin Helsinkiin ja sitten Turkuun. 

  • 14 vuotta sitten paluu Naantaliin tuli mahdollisuutena mietittäväksi.  Suurimpina syinä paluuseeni olivat muistot hyvästä työyhteisöstä ja kaupungista.  Tätä en ole koskaan katunut. Vaikeat ajat ja asiat ovat vaikeita kaikkialla. 
  • Valitettavasti moni asia jää kesken joutuessani nyt luopumaan hienon kaupungin kaupunginjohtajan tehtävästä.  Paljon on kuitenkin saatu aikaan ja uskon vakaasti, että hiljalleen ratkenneet monet turhat kaavavalitukset purkavat esteitä uuden kasvun tieltä.
  • Valitettavasti aikaa sitoutui viimeisinä vuosina jatkuvasti enemmän ja enemmän Paras-hankkeisiin, kuntaliitokseen, Sote-hankkeeseen ja muihin rakenteellisiin kysymyksiin.  Aikaa kunnan perustehtävien eli palvelujen kehittämiseen yhdessä teidän kaikkien kanssa jäi liian vähän.  Toivonkin, että nyt taas tehtävät uudet seudulliset selvitykset jäisivät lajissaan viimeisiksi ja niin virkamies- kuin poliittisellakin johdolla olisi enemmän aikaa ja tarmoa käytettäväksi näiden omien asioidemme parissa.  Onneksi olen voinut aina luottaa siihen, että töistä vastaavat huippuammattilaiset.
  • Uskon, että seuraajanikin voi pian tunnistaa toiminta-ajatuksemme todenperäisyyden.  Naantali on todella paras paikka elää, tehdä työtä ja viihtyä. Kiitos siitä teille kaikille.
    Timo Kvist, kaupunginjohtaja
Timo Kvist lähetti yllä olevan sp-kirjeen ja istui työkavereiden kanssa iltapäiväkahvilla kaupunginjohtajana viimeisen kerran. Kirje oli äärimmilleen tiivistetty oleellisen sisältävä. Se antaa mahdollisuuden miettiä menneitä. Timon lopputoteamuksen soisi kaikua ministeriönkin korviin. Timo oli näiltä main  ainoita, joita ministeriössä kuunneltiin.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!