Tiina T

TiinatunturiTyttijaIlkkaK2011RantsuJPG.jpg

Googlasin pari Tiina Tunturiin liittyvää  tulosta:

Sanomat.net kirjoitti vuonna 2004
Vuoden 2004 Unikeko – Naantalin Musiikkijuhlien toiminnanjohtaja Tiina Tunturi

  • Tiina Tunturi on syntynyt ja käynyt koulunsa Turussa, opiskellut Helsingissä ja valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi. Hän toimi useita vuosia musiikin lehtorina Turun suomalaisessa yhteiskoulussa ennen siirtymistään Naantalin
  • Musiikkijuhlien toiminnanjohtajaksi kuusi vuotta sitten. Tiina Tunturi on viihtynyt erinomaisesti työssään kulttuurin näköalapaikalla. Hän kiittää erityisesti hyviä toimintaedellytyksiä Naantalissa ja yhteistyötä kaupungin ja muiden naantalilaisten toimijoiden kanssa kansainvälisen musiikkitapahtuman rakentamisessa.
    Tiina Tunturin perheeseen kuuluu aviomies Timo, joka työskentelee Fortumin Naantalin jalostamon viestintäpäällikkönä sekä opiskelijapoika Tuomo. Perhe asuu Raisiossa lähellä Naantalin rajaa. Tiina Tunturi harrastaa monipuolisesti musiikkia ja muuta kulttuuria mm. käymällä konserteissa ja teatterissa ja laulamalla FourTunes-kvartetissa.
  • Hän on myös intohimoinen lukija, ja kirja kulkeekin yleensä aina mukana matkassa. Perheen tärkein yhteinen harrastus on purjehdus, ja aina kun aikaa on, lähdetään merelle. Tiina Tunturin mielestä Naantali tarjoaa ainutlaatuisen viehättävän ympäristön ja tunnelman kesäiselle musiikkijuhlalle, mutta kaupunki on kaunis kaikkina vuodenaikoina.
Aamuset uutisoi helmikuussa

Tämän  vuoden Musiikkijuhlien avajaisissa sanoin:

  • 15 vuotta sitten Tiina Tunturi otti juhlien toiminnanjohtajan ohjaat käsiinsä. Silloin oli jo vuosia ollut taiteilijapalkkioiden euromääräinen budjetti ollut 216.000 euroa. Nyt olemme parina viime vuotena selviytyneet n. 190.000 euron budjetilla. Miettikää tätä. Eipä taida juurikaan vastaavaa löytyä. Siitä olemme kiitollisia ja ylpeitäkin. Meidän kestävyysvajeemme on hoidossa. Ja sen todistavat meidän vakiintuneet 16.000 – 18.000 kuulijamme.

Mutta oheinen kuva  kertoo Tiinasta ja hänen tavastaan toimia: Kohteliaan huomaavaisesti hän levittävää aurinkoista säteilyä. Tiina on esimerkki siitä, että työ ja taide ja harrastus ja velvollisuus voivat yhdistyä.
Onnittelemme perhepiirissä juhlivaa synttärisankaria ja arvatkaapa mistä tasavuosista onkaan kysymys?


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!