Tasavallan presidentti puhuu hyvin eikä turhia.

PresidenttiNiinistC3B6jaPuhemiesLohhela20180201.JPG


Takana ovat Dag Hammarskjöldin ja Jacques Delors päivät.  YK:n pääsihteerin  António Guterresin ehdotuksia. EU painoarvo on liian vähäinen, Suomen pitää olla tekijä ei tarkkailija. Lännen ja idän välinen dialogin ylläpitäminen. Suomi niissä pöydissä joissa tulevaisuuteen vaikutetaan. Mitä enemmän yhteistä intressiä sitä Ilmastomuutos: Ahdasta on ilmakehässä jo nyt . Ei luovuteta. Meidän on tehtävä

Suomen pitää olla tekijä ei tarkkailija; Suomi niissä pöydissä, joissa tulevaisuuteen vaikutetaan

Luottamus ei ole samanmielisyyttä, vähiten hauras tarkoittaa vakain. Nuorista: Kerran menetettyä ei saada takaisin. Puhukaa, kertokaa me kuuntelemme. Yksinäisyys on vakavan kansan vakavin tauti. Pieni ele . ei kannata jättää tekemättä. Mikä aisti on tärkein: Tunto: oikeuden ja vastuun tunto.

Mikä aisti on tärkein: Tunto: oikeuden ja vastuun tunto.

Kommentaattorit kehuivat vuoropuhelu dialogia. Markku Jokisipilä ylisti sattumapuhemiestä Marja Lohelaa,sin ja sen seurauksena kysyttiin vetikö Jokisipilä kotiinpäin. Se tuli mieleeni, mutta ei heti se, Jari Korkki tarkoittikin Turkua.

Todellakin oli Varsinais-Suomi estradilla.

Ei ole tainnut näin koskaan aikaisemmin ollut tällaista tilannetta. Vahva Varsinais-Suomi ei jatku, vaikka olisi ollut enemmän kuin paikallaan, että vasta viime pyhänä 70 vuotta täyttänyt Ilkka Kanerva olisi saanut istua puhemiehenä komean uransa kunniaksi.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!