Tasaista on, mutta SDP herää!

PuoluekannatusHS20161216.JPG

Galluppien sanoma on, ettei ole sanomaa. Journalistit ovat pettyneitä, kun Terrafame-case olekaan aiheuttanut Keskustan romahdusta. Vaikka asiassa onkin ollut paljolti kysymys medioiden välisestä kisasta ja vaikka Juha Sipilä on julkisuudessa törttöillyt, ja vaikka pääministeri on voinut ylimielisyydellään maamme lehdistön vapausmaineen koetukselle, niin kansalainen alkaa ärsyyntyä saman asian vatvomisesta - ei kuin vatuloinnista. Tapaus vahvistaa uskollisia varsinkin, kun taustalla syvän maaseudun pelastusoperaatio.

Tosin on huomattava, että SDP oli edellisessä gallupissa Keskustan takan, joten pientä muutosta on tapahtunut.

SDP:n puheenjohtajakysymys saa Timo Harakan mukaantulon jälkeen julkisuutta. Media tietenkin tykkää haastajista ja itsestään. Joten Timo Harakalla on pieni sauma julkisuudessa. Miten sitten puoluekokouksen edustajien enemmistönä olevat pitkänlinjan toverit suhtautuvat ulkopuoliseen tuputukseen ja ”marraskuunsosialistiin”, se on ratkaisevaa.

Puolue herää, siitä olen varma ja Lahden puoluekokouksesta tulee freessimpi SDP., joten kyllä se tästä.

Ps. Tähän saumaan Demokraatin päätoimittajakin iskee ilmoittautumalla puoluesihteerikisaan. Aktiivinen ja räväkkä oululais-turkulais taustainen pappi-päätoimittaja Mikko Salmi herättää innostusta suuntaan jos toiseenkin.
Mediapersoonien mukanaolo tuo taatusti näkyvyyttä tässä kamppailuvaiheessa.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!