Taktinen silmä on takalistossa

Jyrki Katainen on Hannu Hanhi. Taru Tujunen on hyvästä ulkoisesta raamista luonut tuotteen. Kokoomuksessa on kuten perheissä; että mies on perheen pää, mutta vaimo se on joka sitä päätä kääntää.
Viimeisin taidonnäyte oli 42-vuotiaan In memoriam järjestely: Hymistystä ja aivan käsittämätöntä nostatusta pakenevalle pääministerille ja vielä siten, että Jutta Urpilainenkin oli saatu enkelikuoroon.

Mutta katsotaan Jyrki Kataisen saavutukset:

·  2007 vuoden vaalivoitto Sari Sairaanhoitajan avulla, jossa työmarkkinajärjestelmä sotkettiin ja jonka seurauksena Suomen hintakilpailukyky romahti.

·  2008 Euroopan paras finanssiministeri vastasi Lehman Brothersin konkurssin jälkeen, ettei Suomelle voi tässä käydä niin huonosti kuin 1990-luvun alussa, koska Neuvostoliito ei voi kahteen kertaan hajota.

·  2010 Kreikan kriisin alkupaukun jälkeen hän ilmoitti, että markkinavoimista on otettu niskalenkki.

·  2013 veteraaniedustajille puhuessaan, hän totesi, että EU rauhan prosessina on vanhanaikainen menneiden sukupolvien käsitys.

Vastuuntunnon puute ja diletanttisuus kuvaavat Jyrki Boyn polkua. Mutta politiikka on sitä miltä se näyttää ja miltä sen annetaan näyttää. Aamutelkkarissa oli tohtori Ville Pernaja kiillottamassa Kataisikoonia, vain Pekka Ervasti, todellinen journalisti ja Anneli Jäättenmäen kaataja, näki pintaa syvemmälle.

Jutta Urpilainen,joka on ottanut vastuunkantajan viitan ja hallituksen poliisin tehtävät, jätti tilaisuuden käyttämättä osoittaakseen Kokoomuksen linjattomuuden ja vastuun pakoilun. Ja nyt isänmaan etu vaatii, että Jutta pitää valita, jotta kokoomusjohtoinen hallitus pysyy pystyssä, ja jotta Kokoomus saa paistatella positiivisessa julkisuudessa valitessaan puheenjohtaja-pääministeriä.

Sosialidemokraateilla ei näytä olevan käytössään poliittisen analyysin tekijöitä ja reaktiivisia ajattelijoita. Ratkaisut näyttävät olevan Jutan ystävällisestä sydämestä ei ajattelevasta päästä lähteviä.
Kärsi kansamme linja jatkuu.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!