Suurista asioista suurin oli Riitta Lehtinen

TervehdysRiitalle20150608.jpg

Valtuustossa olivat päätettävänä tilinpäätöksen vahvistaminen, vastuuvapauden myöntäminen ja arviointi ja henkilöstökertomuksen käsittely sekä strategia.
Juha Haapakoski, kok esitteli laajan tarkastuslautakunnan kertomuksen, jossa oli käyty läpi koko kaupungin toiminta. Lopputulos oli kiittävä, vaikka korjausajatuksia ja -ideoita esitettiinkin.
Tero Tavio, kok ja Jarkko Kanerva, vihr muistivat, että Kallun (vs. kj Martti Sipposen) grillin kosketuksella on merkittävin vaikutus poikkeuksellisen hyvään tulokseen. Taisipa joku mainita vuosisadan parhaaksi mennyttä 2014 vuositulosta.

Vilhelm Junnila,ps tarkasteli asiaa periaatteelliselta kannalta: Mikä on tarkastuslautakunnan tehtävä ja miten se on siinä onnistunut. Hän analyysinä lopputulos oli melko tyly.
Kevennyksenä hän lainasi arviointikertomuksen yhteenvetoa:

Ja hän samaan tyylilajiin summasi viime vuoden tuloksen: Onnistuttu mielipuolisen hyvin.

Lauri Laine, sd piti, tarkastuslautakunnan varapuheenjohtaja kun on,  selkeän kokonaisvaltaisen esittelyn, jossa painotettiin sitä kohtaa, jossa todettiin, ettei ulkoistaminen ole tavoite, vaan paras mahdollinen palvelu. Lue koko puhe kirjoituksia palstalta.

Mutta se suurin ja vaikein asia oli se, että Riitta Lehtien oli viimeistä kertaa valtuuston sihteerinä. Valtuusto kokee suuren menetyksen, kun Rymättylän lottovoittolahja jättää valtuuston. Poikkeuksellisesti kiitollinen valtuusto nosti maljan Riitalle!


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!