Suuret riskit - vaalit vaikuttavat ehkä!

RiskitkasvaaPaulson20181107.JPG

Henry "Hank" Paulson Jr. (yhdysvaltalainen investointipankkiiri ja poliitikko, joka toimi George W. Bushin hallinnon valtiovarainministerinä heinäkuusta 2006 tammikuuhun 2009) kirjoitti otsikolla Elämme suurten riskein aikaa.

Minun 50-vuotisen urani aikana en ole koskaan nähnyt niin suurta riskiä sekä julkisella, että yksityisellä sektorilla , lukuun ottamatta vuoden 2008 talouskriisiä. Nämä uudet riskit eivät ole taloudellisia, mutta ne ovat ennennäkemättömiä luonteeltaan, eikä pelkästään niiden laajuudelta.

Yrityksillä on kasvavia poliittisia riskejä. Vaikka tämä tilanne ei ole uusi, aiemmin tällaiset riskien yksinkertaisesti olivat tunnistettavissa ja globaalit yritykset osasivat toimia niissä olosuhteissa. Onnistuneet yritykset osasiva navigoida siellä. Nyt politiikka uhkaa häiritä maailmanlaajuisen järjestelmän perustaa.

Tältä tilanne näytti aamulla klo 7 Suomessa

USA:n lopullista vaalitulosta tässä odotetaan. Mitää sinistä tsunaamia ei tullut . Edustajahuone vaihtaa väriä, mutta senaatti ei. Joten kaikesta päätellen nuoralla tanssi jatkuu.

Donald Trump kehuu - tapansa mukaisesti-  tulosta loistavaksi menestykseksi.

Tämä kuva on lisätty klo 8.15

Nancy  Pelosi s. 1940 , (edustajainhuoneen demokraattiryhmän johtaja, Yhdysvaltain edustajainhuoneen ensimmäinen naispuhemies) puhui rauhallisesti toivoen prustuslaillisen menon paluuta.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!