SSSS = Surkeat Sipilä - Soini - Stubb

Jos Sipilä ei olekaan pelin taitaja, vaan norsu lasikaapissa, päätoimittaja Ville Pernaa.

Professori Sixten Korkmanin mukaan hallituksen ongelmana on haparoiva kokonaisuus.

Ylen tuoreet gallupit paljastivat Perussuomalaisten kannatuksen romahtaneen 4,3 prosenttiyksikköä. Kannattajat ovat siirtyneet SDP:hen, jonka kannatus on noussut 3,9 prosenttiyksikköä.
Taloustieteen professori Sixten Korkman uskoo, että hallituksen ongelmana on ollut haparoiva kokonaisuus.
Matti Apunen kirjoitti kolumnissaan, että Juha Sipilä on Suomen [Saksan ex-liittokansleri] Gerhard Schröder. Se on mielestäni huono vertailu, koska Schröder oli hyvin tarkka sen suhteen, mihin hän käytti poliittisen pääomansa. Hän tiedosti sen olevan rajallista.”
”Hän valmisteli hyvin tarkkaan sen uudistuspaketin, jonka toteutti. Meillä ei voi sanoa samaa. Ei mennyt kuin Strömsössä. Tämä ihmisten pettymys heijastelee nyt sitä.” Kauppalehti 9.10.2015

Unto Hämäläinen ihmettelee, miten kolmijalkainen jakkara pysyy pystyssä.


TEM:n ex kansliapäällikkö Erkki Leuka Virtanen lausuaa hallituksen toimista tylyn tuomion:

Heitetään tikka pimeässä ja katsotaan sitten mihin meni. Poliitikot muodollisesti päättivät. Väärin tehty päättä ensin hallinnosta ja alueista.

Hallitusongelmat eivät ole vain perussuomalaisten aikaansaannoksia. Paljon on Keskustan piikissä. Ylimielisyys oli aikoinaan Esko Ahon ärsyttävin piirre. Nyt tämä Sipilän ykkösneuvoantaja näyttää tartuttaneen taudin Juha Sipilään ei maneereihin, mutta käytäntöön. Vaatimattomuudella briljeeraaminen alkaa ärsyttää.

Alex Stubb on mitään sanomaton hallintarekisterin kauppamatkustaja. Taitaa jo mielessä siintää uudet tehtävät muissa ympyröissä.

No Timo Soini oli entisellään.

Jari Korkin haastattelua 10.10.2015 varten oli taas muutama sananäppäryys keksitty kääntämään huomio oleellisesta..

Hyvät ajat tulevat huonojen jälkeen ; Ihminen 100 % työtön; Vasen koukku. Immuuneja ei olla , kun poliisilta, palomieheltä ja sitten sairaanhoitaja ja apuhoitaja ( huom. järjestys.); Neljä joulukuusta ja 40 gallupia; Kannattajaprofiileja pienyrittäjät ja duunarit opiskelijat eläkeläiset;30 vuotta puukkoa lapaluihin; Ei yhden miehen bändi;. Sanansa mittainen puolue. Hallitusohjelma ei se käy sormia napsauttamalla.

Ei senttiäkään Kreikkaan, sanoi Soini. Ja se on totta ja niin on muutoin ollut aikaisemminkin. Ei senttiäkään. Mutta menettämisen riski on kasvanut ilman mitään uusia vakuuksia.

Ja mikä puuttui Soinin puheesta: Missä ongelma siellä EU, ei mainittu . Sen sijaan koko pakolaiskysymyksen ratkaisu on hoidettava yhdessä ja yhteisesti. Ja ongelman ydin on kuten tiedämme tietenkin sodissa, mutta myös siinä, että EU:lla ei TOIMIVALTUUKSIA EIKÄ RAHOJA. Ja niitä EI TAAS OLE, KUN erityisesti persujen taholta huudetaan niitä vastaan eikä huomata, että juuri EU:n ja YK:n avulla voitaisiin maailmasta tehdä parempi ja toimivampi ja juuri toimettomuus rikastuttaa salakuljettajia. 

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!