Sosialidemokratia toimii

ntyJOHTOKUNTA2017.jpg

Naantalin sosialidemokraatit jatkavat entisellä johdolla, kuten kuvasta näkyy.
Isänpäivänä 13.11.2016 pidetyssä syyskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Mikko Rönnholm ja varapuheenjohtajaksi Sirpa Hagsberg
Johtokunnan jäseninä jatkavat : Hannu Aalto, Jaana Malmikare, Hannele Vienonen, Ilkka Saari, Martti Sipponen, Lauri Laine, Heikki Lindgren ja Isabella Hautala.

Vaaliohjelman valmistelu käynnistettiin. Kirjoituksia sivuilta löytyy edellisten kuntavaalien ohjelma ja kommentteja odotetaan tämän vuoden loppuun mennessä tämän sivun linkin tai suoraan Mikko Rönnholmille sähköpostilla tai kirjeellä.

Ehdokkaita on 34 ja ehdokkaaksi voi ilmoittautua vielä. Vaalipäällikkö Hannu Aalto on yhteyshenkilönä.

Syyskokous totesi tyytyväisyydellä, että Kimmo Aho on tulossa puoluevaltuutettu. Pääluottamusmies – pitkään kunnallisissa luottamustehtävissä toimineena Kimmo tuo kentän ääntä puolueen johtoon.

Myös yhdistyksen puoluekokousaloite sai piirin julkilausumassa Maskun piirikokouksen tuen. Nykyisten organisaatioiden puitteissa asteittain pitäisi edetä eikä hypätä tuntemattomaan, oli sanoma pelkistettynä.

Kaupungin budjetin nähtiin olevan päälinjoiltaan mukiin menevä. Palvelumaksujen korotusta ei pidetty hyväksyttävänä ja ikävänä kananottona pidettiin kielteistä suhtautumista Punaisen Ristin piirin ja Lounais-Suomen  Syöpäyhdistyksen jäsenyyksiin.

Kummastusta herätti hölmöläisten hommaksi luokiteltu uuden palvelutalon käyttöönoton porrastus. Puolet tehostetun palveluasumisen huoneista pidetään tyhjänä huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Syynä on byrokratia ja kyseenalainen säästäminen, sillä naantalilaisia on yksityisissä laitoksissa ja tarpeessa olevien jono on pitkä.

Tulipa esille sellainenkin ihme, että Naantali päätti kuntaverosta julkisuudesta salassa. Nimittäin kaupunginhallituksen esityslistaa, jossa veropäätös tehtiin, ei ole ollut julkisuudessa. Voi olla että asia ketään kiinnostakaan ja eikä tätä tietenkään ole tahallaan tehty. Vahtikoiratkaan eivät hauku.

Alla olevaan Vilhelm Junnilan kommentiin vastaus löytyy yllä LIHAVOIDUSTA KOHDASTA.
Täsmälleen ottaen on tietenkin totta, että päätös tehdään vasta tänään valtuustossa lopullisesti, mutta tosiasiallisesti päätös tehtiin kaupunginhallituksessa poikkeuksellisesti ilman ennalta julkistettua esityslistaa. Se ei ole avoimmuutta.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!