Sipilä pärjää

Keskustajohtaja Juha Sipilä oli vakuuttava.
Aivan aluksi hän osasi olla ymmärtämättä Elopin miljoonia eikä varsinkaan sitä, että ostaja Microsoft maksoi niistä valtaosan.
Vain sinivihreä kravatti viittasi porvarilliseen yhteistyöhön.

Opposition on helppo esittää hyviä vaihtoehtoja. Rahat voi jättää muiden murheeksi.  Jotain niistä luulen ymmärtäväni ja siksi sanonkin, että esityksiä kuunnellessani pidin esityksiä sotessa ja kuntarakenteessa paremmin harkittuina kuin mitä Kataisen hallitukselta olemme saaneet kuulla.
Maakunnallinen rahoitus ja sairaanhoitopiirien päälle rakentamine on selvää puhetta. Siitä täällä kerralla puutuivat maakuntavaalit ja maakuntaverotus. Mutta kyllä tässä on enemmän viisautta kuin hallituksen isäntäkunnassa. Vielä kehittämällä tätä niin, että Ervat, erityisvastualueet olisivat suoraan valtion alaisuudessa ja sairaanhoitopiiritkin valtion enemmistöomistuksessa, niin jotain voitaisiin onnistua aikaan saamankin.
Idea valtion infrayhtiön perustamisesta mukaan lukien teleyhteydet on jotain sellaista, jota pidimme esillä aikoinaan. Markkinat voittivat ja tulokset. Juha Sipilä liikkui monin kohdin lähellä sosialidemokraattien perinteistä kantoja.
Esimerkein puhuen ja kokemukseen viitaten Juha Sipilä teki luotettavan ja osaavan vaikutuksen. Eikä sitä vähentänyt hänen köyhien tukemisensa eli se, että hän oli tehnyt merkittäviä lahjoituksia puolueelleen
Mitä hän menestyksestään sanoo. Hyvää siinä on että kentällä on positiivien innostunut henki. ”Kintaat eivät putoa.” Ei huonosti kuvattu.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!