Sipilä avaa Soinille ovea. Sdp???

Juha Sipilän kysymyksissä kiinnostaa erityisesti euro-alueen  hoidon kirjaus. Joissakin lehdissä arvioitiin siinnä olevan korkea kynnys Perussuomalisille.Ei ole. Näyttää siltä, että kohta on Timo Soinin käsialaa. Kohdassa lukitaan Suomen asema niin tiukasti, että siinä on tekemistä. Tästä seuraa, että Suomesta tulee hankala maa, kivi kengässä. Olemme ongelma, emme ongelman ratkaisija..

Antti Rinne on lentänyt pari kertaa Ylen toimesta ansaan:  Vaalitentissä hän haukkasi Haglundin povitaskun syötin tunnetuilla seurauksilla; Rapala meni väärään kurkkuun koko vaaliväittelyn ajaksi.

Nyt hän joutui Ylen niin kutsutun avoimen journalismin ”uhriksi”. Ensinnäkin hän ei ole vielä oppinut:
Tällä kerralla ei taida olla apua sananmukaisesti  Jutta ja Antti huomioon ottaen entisen puoluesihteerin Taavi Tainion ohjeesta: Pysykää erossa toistenne vaimoista, niin puolue välttyy linjaristiriidoista.
Tai sitten on, jos Tainion ohjeen lukea siten, että henkilökohtaiset asiat verhotaan linjariidoiksi. Siitä on tietenkin kysymys.
Selittäminen ei ole koskaan parantanut mitään asiaa. Enkä usko nytkään niin käyvän. Olisikohan tilanne jo sellainen, että pitäisi, kun ei muu auta, puhua totta?

Ps. Tämän kirjoituksen jälkeen luin kolumnin, jota referoin:

Vaikka Populistien aalto on ohittamassa huippunsa, ne jättävät katkeran perinnön näin otsikoi FT:ssä Tony Barber .
Hän käsittele ilmiöt maa maalta ja esimerkkinä lamenemisesta on Suomi:

Jotkin (antiestablisment) vanhojen puolueiden vastaiset puolueet ovat pehmenneet kuvaansa niin paljon, että heillä on toinen jalka hallitus kammareissa. Otetaan esimerkiksi perusuomaliset (nykyisin englanniksi Finns) tunnettiin aikaisemmin Perussuomalaiset (True Finns) . Vuonna 2011 puolue haukkui apupaketit hädänalaisille euroalueen maille. Nyt se paikkamäärältään toiseksi suurin puolue, jota pyydetään liittymään perinteisten puolueiden koalitiohallituksen.

Onhan se hävytöntä, että me kaikki olemme  persuja ja tai vain persut ovat suomalaisia. Kumpikaan ei käy laatuun.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!