Siksi Ilkka Kantola 41

Ilkkasaaristolainen20150411.jpg

Tunnelma tiivistyy ja perhoset vatsassa leikkiä lyövät.
Turun Sanomat veikkaa, demarien kohdalla, että Katja Taimela on varma ja sitten kohtalisena pidetään Ilkka Kantolan mahdollisuuksia. Eeva Johanna Elorannan arvellaan selviytyvät – ennakoidaan perintöä Heli Paasiolta. Perintöihin ei ole luottamista, mutta sen sijaan Eeva Johanna kampanja on vertaansa vailla näkyvyydessä ja kustannuksissa. Se näyttää vaikuttavan lehtien kananottoihin positiivisesti.
Ensisijaisesti mailerin maineeseen luottavan Mika Maaskolan veikattiin Iltalehdessä kiilaavaan jopa Ilkka Kantolan ohi.

Eli mikään ei ole varmaa eikä aikaisemmat äänet ole pysyviä. Äänestäminen ratkaisee. Haluan muistuttaa, että kysymys on Varsinais-Suomen edunvalvonnasta ja se voisi sosialidemokraattisesti toteutua ministerin pallin kautta. Ilkka Kantolalla on todelliset mahdollisuudet.

Naantalinkin kannalta Ilkka olisi mahdollisuus.

Naantalilaisista ehdokkaista pieni yllätysmahdollisuus voisi lehtien veikkausten ja jäsenäänestysmenestyksen perusteella olla perussuomalisten Vilhelm Junnilalla. Hänellä on paikallinen vahva tuki ja hän on ahertanut piirin ja puolueen puitteissa näkyvästi. Naantalin pienuus - siis paikalliset äänet eivät riitä- ja nuoruus ovat hänen ongelmiaan.
Vihreiden Sara Luotonen ja Vasemmiston Kaisa Vallavuori ovat ehdokkaina kokonaisuutta täydentämässä ja heidän panoksensa on yhteisöllinen ei henkilökohtainen.

Ex päätoimittaja Juha Haapakoski,kok on tapaus sinänsä. Pohjoisen suunnalta tänne lounaiseen Suomen kolkkaan tullut omalinjainen hyvin menestynyt yrittäjä on selvästi innostunut edukkuudestaan ja hän näkee saumana Raision kokoomuslaisen ehdokkaan puutteen. Kunnalliset järjestöjyrät ovat hänen tukenaan. Juha korostaa talousammattilaisuuttaa, kuten aika monet kokoomuslaiset ei siis kovin omaperäistä ja erottuvaa.  Voi  olla, että tuoreus politiikassa ja sittenkin tunnettuuden puute aiheuttavat pettymyksen.

On hyvä asia, että paikallisesti ollaan aktiivisia ja että innostetaan ihmisiä uurnille.

Naantali tarvitsee puolesta puhujan ja arvelisimme tällä kerralla parhaiten tuon paikan tulevan täytetyksi äänestämällä Rymättylässä syntynyt ja Naantalin nurkilla kasvanut kirkkojen katoilta tuomikapitulin kautta politiikkaan tullutta Naantalin Työväenyhdistyksen ehdolla asettamaa  tri Ilkka Kantolan numeroa 41.

Kevätaurinkoinen saaristomaisema muistuttaa siitä, että Ilkka on syntyperäinen saaristolainen, joka vapaa-aikansa vietää purjehtien. 

Ps. Aku taas kerran näkee asiat kummallisesti. Ei yllä eikä missään vaiheessa kukaan ole ollut sitä mieltä,  että syntypaikan ja tai harrastuksen vuoksi pitäisi edustajia valita eikä varsinkaan Ilkka Kantolaa, sillä hänellä on harvinaisen hyvä edellytykset koulutuksensa ja kokemuksensa perusteella nähdä asiat laajemmin niin hallinnollisesti, eettisesti ja käytännöllisesti.
 Lisäksi on etu, että hän tuntee Saaristomeren tilan ja saaristossa elämisen ehdot.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!