Selkään tuli,  Kantola kesti, Junnila jytkytti

Puolueidenkannatusekv20150420.JPG

Oppositio voitti Keskusta eniten, mutta ei niin paljon kuin gallupit ja ihan itsekin arvelin. Perussuomalaiset näyttivät taas venymiskykynsä.

Tulos on selkäsauna hallitukselle ja sen toiminnalle, ihan syystä. Kokoomus kovalla vaalipanostuksella petraa tilannettaan. Meille SDP:lle tuli onneton tulos maassa, Varsianis-Suomessa ja Naantalissa.
Vain pieni lohdutus oli se, että Ilkka Kantola, jota NTY on tukenut, säilytti pakkansa nyt kolmannessa vaikeassa vaalissa, vaikka kova prässi häneen kohdistui uusien kovaa panostusta trehneiden  edustajien toimesta.

Tässä vaalissa Vilhelm Junnila, ps teki varsinaisen Jytkyn ja se oli ihan vähästä kiinni; hänen huipputilaisuus myöhästyi muutaman päivän. Onnittelemme Vilhelmiä ja myöskin muita naantalilaisia ehdokkaita, jotka tekivät demokratian varsinaisen ritarin työn.

Toivotaan, että valtakunnan asiat saadaan nopeasti Sipilän johdolla hanskaan. Demareilta ei taida tässä asiassa ole kovin merkittävää roolia. Ei tietenkään kannata nakella niskoja, vaikka kohtalomme taidettiin vaalissa sinetöidä.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!