Sekametelisoppaa korkealla tasolla

ArtoNorasjamusiikkijuhlat2017.JPG

Naantalin kirkko oli täynnä Oratoria Via esityksen aikana kaikilla tavoilla. Vesa Sirenin arvostelun otsikointi HS:ssä (kuvakaappaus alla) ei ollut huono.

Kirkkohallituksen tilaus oli siis ainutlaatuinen tapahtuma Suomessa Naantalista puhumattakaan. Kiitos arkkipiispan välityksellä sinne evl-kirkon huipulle.

Tähän liittyen on syytä muistaa, että merkittävän pohjatyön tämän projektin onnistumiseksi teki urkurina esiintynyt Kari Vuola. Oli suuri vahinko, ettei yhteistyö seurakuntayhteisössä onnistunut lahjakkaan taiteilijan kanssa. Kiitos tästä esityksestä kuuluu Naantalissa Karille.
Ja hyvin meni eilinenkin Franckin Koraali uruille, sikäli kuin kuulemani lisäksi suurten maestrojen elkeistä jotain päättelemään pystyn.

Jaakko Ihamuotila pitkäaikaisin valtuuskunnan jäsen  kysyi muutama vuosi sitten kuinka kauan Arto jaksaa? Nyt hän kertoi saaneensa vakuuttavan vastauksen Temppeliaukion kirkossa: Paremmin kuin kuvitella voisi.
Avajaiskonsertissa sama todistelu jatkui ja tänään sitä saadaan lisää Arto Noras 75 v konsertissa.

Mutta muutakin kestävää kehitystä Naantalissa tapahtuu ja myös korkealla tasolla:

Ehkäpä arvokkain tai ainakin Naantalin vanha asuinrakennus Ropakko saa pitävän katon. Homma on osaavissa käsissä niin tässä kuin monessa aikaisemmassa ja tulevassakin hankkeessa. Naantalissa on joka päivä monta ulottuvuutta.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!