SDP:n yleiskaavan linja pitää

havainnekuvayleiskaava20151107.JPG

Naantalin Työväenyhdistys eli kunnallisjärjestö antoi tukensa hallitus- ja valtuustoryhmä yleiskaavaesityksille. Ristiriitainen kaava ansaitsisi  uuden tarkistuksen huhtikuussa valittavan valtuuston toimesta. Asian eteenpäin vieminen väkisin ei nopeuta, vaan se on  uhka kaavan vahvistumiselle. Pelkäämme, että se tullaan näkemään.

Keskustelua herätti Naantalin taloushallinto.

viime vuoden pääomakustannukset menivät pitkäksi ja kaupunginhallitus toivoi tarkempaa selvitystä annettavaksi aiheesta ja myös sitä, miten tänä vuonna käy. Riittävätkö varatut rahat? Tarkkaavainen numeroita tunteva huomaa, mistä on kysymys.

Eli  selitys on  johdannaiset, joilla aluksi saatiin halpaa rahaa, joka maksetaan takaisin korkeammalla korolla ja pitkään. Tuollainen spekulatiivinen toiminta ei kuulu kaupungin hyvään hallintoaan ja siitä sosialidemokraatit ovat varoitelleet.
Kirjanpitoasiat ovat vuodesta toiseen pöydällä ja taas tehdään uutta ja tarvitaan lisää rahaa ja väkeä. On todella vaikea ymmärtää, miksi luottamushenkilöt sallivat tällaisen menon. Kunniaksi tämä ei kaupungille ole.
On todella vastenmielistä kertoa tätä tylyä tarinaa hyvän kaupungin huonosta hallinnosta julkisuuteen, mutta muutakaan ei voi, kun mikään sisäinen puhe ei pure.

Valmiina vaaleihin

Naantalin sosialidemokraattien ehdokasasettelu on hyvässä vauhdissa, mutta vielä mahtuu, viime vuoden määrään on vielä  matkaa. Mutta aikaa on ja kiinnostusta onneksi piisaa.
Yleinen kokous hyväksyi vaalitavoitteita, joita tullaan täydentämään. Ohjelma on luettavissa kirjoituksia sivuilta.

Seuraava ajankohtainen aihe tilaisuus on kouluasioista Tiiliholvissa tiistaina 14.2.2017, alustajanprofessori Erno Lehtinen

Puoluekokousasioistakin puhuttiin.
Naantalin edustajilla Kimmo Aho ja Mikko Rönnholm ovat toimineet Varsinais-Suomen ryhmässä aktiivisesti ja vaikutelmaksi on jäänyt, vaikkei sitä suoraan ole mitattukaan, että Antti Rinne olisi vahvoilla puheenjohtajaksi ja Anttonista voisi tulla puoluesihteeri. Lännen media esitteli ehdokkaat ja Turn Sanomissa


Mutta Lahdessa asiat ratkaistaan kuten sekin, että antaako puoluekokous, kuten maakuntamme ryhmä tukensa NTY:n aloitteelle.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!