Salibandy pärjää kilpailussa ja maksuissa

SBNaantali20161030.jpg

Kauden viimeinen Suomen Cup –peli Naantalissa?

Todennäköisesti tämän kauden viimeinen salibandyn Suomen Cupin ottelu Naantalissa pelataan ensi lauantaina klo 19 alkaen. Jos SB Naantali häviää, oli cup siinä. Jos SB Naantali voittaa, ei Maijamäen sali kelpaa enää seuraavalle vastustajalle pelipaikaksi.

Naantalissa on virinnyt syksyn mittaan melkoinen salibandyhuuma, kun SB Naantalin miesten edustusjoukkue on raivannut tiensä voitosta voittoon Suomen Cupissa. Tulevana lauantaina vuorossa on jo Cupin 6. kierros kun aurinkokaupunkiin vastustajaksi saapuu Nibacos Kokkolasta. Lauantaina hurmosta ja pelitunnelmaa nostattavat vielä lisää Turun Cheerleadingseura Smash:n esiintyjät erätauolla.

Tappiotilanteessa SB Naantalin pelit Cupissa luonnollisesti loppuvat siihen. Voiton myötä puolestaan ongelma on toisenlainen. Maijamäen halli nimittäin tuskin kelpaa enää seuraavalle vastustajalle pelipaikaksi ja niinpä naantalilaiset joutuisivat evakkoon kotihallistaan.

SB Naantalin yläoleva tiedote kertoo menestyksestä ja ongelmasta. Harrastajia lajilla on Naantalissa n.400 ja maksut ovat kohtuulliset. Juniorin kustannukset  ovat kymmenesosa jääkiekkoa haarrastavaan verattuna. Lajin mukaan pääsyn kynnys on siis matala ja harrastus hauskaa. Myös yleisölle laji sopii; tilanteiden nopea rytmi ja olematon väkivalta tekevät olon katsomossa mukavaksi. Tsemppiä Naantali!

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!