Rinne vahvoilla, puoluesihteerikisa tasaista

AnttiRinneHSkyselyssC3A420161224.JPG

Hesari haluaa tietää ja vaikuttaa. Puoluekokousedustajille sataa kyselyjä ja tässä ensimmäiseen ja toistaiseksi laajimman satoa:

Kuntsi on Palvelualojen ammattiliitto Pamin yhteiskuntasuhteiden päällikkö.
Kommenteissa Kuntsi sai kehuja järjestöosaamisestaan, aktiivisuudestaan, innostavuudestaan ja pitkästä kokemuksestaan. ”Hanna tietää ja taitaa puolueorganisaation eri tasojen toiminnan, kunta- ja valtakunnan politiikan”, vastasi eräs.

Antton Rönnholmia hehkutetaan puolestaan visioista, aatteesta, strategisesta ajattelusta ja kansainvälisestä kokemuksesta. ”Antton tuntee läpikotaisin sosialidemokratian sekä aatteena että liikkeenä. Hän arvostaa kanssaihmisiä, on ahkera ja osaa erottaa olennaisen.”
Rönnholm työskentelee viestintätoimisto Milttonin lobbarina Brysselissä. Aiemmin hän toiminut useiden demariministereiden erityisavustajana. .

Salmi on Demokraatti -lehden päätoimittaja ja koulutukseltaan pappi.
”Mikko olisi dynaaminen pari Antti Rinteen kanssa. Mikolla on syvällistä yhteiskunnallista analyysia ja hallitsee isoja kokonaisuuksia”. HS 24.12.2016

Puolueen puheenjohtajalla on aina ollut painava sana puoluesihteerivaalissa. Demokraatti-lehti ei kansojen syviä rivejä kosketa, mutta puouekokousedustajalle se on must!
Hannalla on sak-laisen ay-väen organoisaatio tukena.
Anttonilla ei ole selvää yhtenäistä taustaryhmää eikä järjestökehystä.
Hänen rasittenaan taitaa olla sekin, että hänen palkanmaksajien joukossa on ei-julkisia tahoja.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!