Reunalla ja keskellä on sama paha henki: EU

SuhtautuminenAEU20131016.JPG

FT:ssä 15.10.2013 Joosua Chaffin: Vihamielisyys yhdistää artikkeli kertoo, että federalismia pelkäävät anti EU-mieliset yhdistävät voimiaan hyökätäkseen seuraavissa EP:n vaaleissa ensi keväänä.

Mielipideilmasto suosii näitä Timo Soinin kavereita riippumatta minkälaisessa asemassa Euroopan maat ovat.  Euroskeptisyys ajaa ohi euro-optimismin ja myllyihin tulee vettä siellä missä on kurjaa yhtä lailla kuin sielläkin missä pyyhkii hyvin.
Tämä käy hyvin ilmi oheisesta grafiikasta.

Siis Suomi on ainut maa, jossa  jäsenyyttä hyvänä pitävien määrä on kasvanut. Sen sijaan imago on meillä kehnoimmasta päästä. Nyt sanotaan, että asetelma on haasteellinen. Nyt vaaditaan rohkeutta puolustaa EU:ta, joka on meille tärkeä turvallisuuden ja vakauden tae. Ja sitten on muistettava sekin, että hyvää on tullut esim. Suomen Pankin kautta valtiolle kun taass kriisit ovat pankkien aikaansaamia ja julkisen talouden ja EU:n vika on se, että niitä on yritetty korjata- tosin sanottakoon että väärällä tavalla liian usein ja aina liian myöhään. Mutta se onkin politiikan ansioita ja siitä päävastuu on konservatiiveilla.
TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!