Rauhallinen piirikokous Salossa

Saijakaarnisto20150321.jpg

Salolainen puoluehallituksen jäsen Saija Kaarnisto johdatteli piirikokouksen väen vaalikartalle.  Vihaiset ihmiset ovat palaneet teltoille, hän kertoi yhtenä hyvänä merkkinä. Hänen sanomansa oli, että 16,2 prosenttia ei hallitukseen mennä. Meidän on pyrittävä ykkössijaan, hän päätti vahvassa uskossa puheensa.

Kansanedustajehdokkaat Eeva Johanna Eloranta, Maija Salo, Jaana Vasama, Taru Pätäri, Nina Kallio, Nelli Baran, Pertti Pokki. Mari-Elina Koivusalo, Sami Nikkanen ja Ilkka Kantola puhuivat lyhyesti. 

Tarvitsemme  veroja sanoi Ilkka Kantola hän lisäsi sanokaa Fazer kun haluatte hyvää ja viittasi maastamuuttoa harkitsevaan Karl Fazeriin.  Kysymys on ihmiskäsityksestä meillä se on erilainen kuin Björn Wahlroosilla, joka ajattelee vain omia rahojaan, me olemme yhteisöllisiä. Rikkaitten asiaa ajavat muut emme me. Selvää puhetta.

Ps.
Kokous päättyi julkilausuman logistiseen sähläykseen;tunnin juna / nopea junayhteys ei ollutkaa kaikkien suosiossa. Perniön vanha viisas konduktööri piti sitä haihatteluna eikä tohtori Kantola ollut tyytyväinen korkeakoulujen rahoituksen unohtamisesta.

Me vanhat muistamme ajan, jolloin Elsa oli vakio aiheena siitä on 40 vuotta aikaa ja seuraavat 40 vuotta taitaa  kulua tunnin junan merkeissä. Antti Rinne on kuitenkin luvannut suunnittelurahat.
Kuoupuksellemme Isabella Hautalalle annoimme tämän projektin seurannan samalla kuin kävimme Salon vilkkaalla torilla sopalla.
NTY:llä oli kokouksessa suhteellisesti paras edustus. Kiitos Lauri, Sirpa, Tarja, Kallu, Hanski ja Isabella.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!