Raseko on SSS:n ja oma kiinteistöpolitiikansa uhri

Rasekon hallituksen puheenjohtaja Heikki Aarikka, kok syyttää jäsenkuntia. Jäsenkunnat vastaavat ja viime kädessä päättävät vapaaehtoisen kuntayhtymän kohtalosta. Siksi hallituksen puheenjohtajalta odottaisi rakentavampaa ja yhteistyöhaluisempaa suhtautumista. Hän ei tunnu kantavan huolta kuntayhtymän tulevaisuudesta.

Johtavan rehtorin ja Aarikan suosima ”Seinät vastaan opetus”- ilmaisu kääntyy Rasekoa itseään vastaan: Miksi kuntayhtymä on mennyt ostamaan kiinteistöjä siis seiniä omaan taseeseensa siis omistukseensa.
Vain Raisiossa Raseko omistaa kiinteistöjä, muilla paikkakunnilla koulu toimii kuntien omistamissa vuokratiloissa.
Oikeudenmukaista olisi, että hallintasuhteet olisivat kaikkialla samanlaiset. Jotta tähän päästäisiin tulisi Raision kaupungin hankkia Rasekon tilat omistukseensa. Sen jälkeen voitaisiin ruveta vertailemaan kustannuksia yhteismitallisesti.
Joustavuutta saataisiin, kun vuokrakustannuksissa joustettaisiin joka paikassa.
 
Naantali on ollut Rasekoon ja luulen, että aikaisemmin Rasekokin Naantaliin tyytyväinen.Tuntuu siltä, että kiinteistöjen omistusuhteiden muutokset ovat SSS-hallituksen säästöpolitiikan ohella ongelmien syy.
Eikä tässä paljon lohduta tieto siitä, ettei tämä ole ensimmäinen kerta, kun syyttömät kärsivät. 

Ps. Yllä mainittuun RS:n juttuun liittyen on kirjoituksia palstalla Sirpa Hagsbergin ja Hanna Gustafssonin selkeä asia-kirjoitus

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!