Pysyvää väliaikaista - kulttuuria

PavenvC3A4lipalavankkuri20170504.jpg

Raimo Vahtera  RS:ssä kuvaili torin ympäristön  kehitystä: Kiinalainen ravintola edustaa pysyvyyttä ja  postin poistuminen on katkera paikka Naantalille. Erityisen murheellista on kuulla hyvän henkilökunnan kohtuuttomasta kohtelusta – ei avointa eikä reilua.
Postin yhtiöittämisen myötä julkinen toiminta muuttui markkinavetoiseksi. Nyt kaupallistettu posti tekee tilaa julkiselle kirjastolle – ehkä. Saammeko todistaa erisuuntaisia privatisointikulkuja. 
Rehtori emeritus Keijo Virtanen puhuessaan taannoin Naantali päivänä arveli, että Naantalin neljäs kehitysvaihe luostarin, kylpylän ja teollisuuden jälkeen  kuuluisi kulttuurille. Ehkäpä käänne tässä suhteessa on tapahtumassa.

Mutta on kaupallisellakin puolella kulttuuria. Sitä edustaa kun Paven välipalavankkuri, joka on pyörien päällä rullannut paikalleen vuosikymmeniä. Se on kohtaamispaikka ja edullinen ja monipuolinen tarjonnaltaan. Se on paikka, jossa kohtaavat kaiken tyyppiset naantalilaiset niin pysyvät kuin kesäiset ja satunnaiset kulkijat.

Se edustaa Suomi 100 yhdessä henkeä.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!