Puoluesihteeri

DemaritsaavatC3A4C3A4nestC3A4C3A4puoluesihteeristC3A420161019.JPG

Nykyinen puoluesihteeri Reijo Paananen ei ole aikeistaan julkisuuteen pukahtanut. Hän todennäköisesti kartoittaa kannatustaan.
Lännen Median lehdet uutisoivat viikonvaihteessa, että myös entinen erityisavustaja Antton Rönnholm harkitsee pyrkimistä puoluesihteeriksi. Nykyään hän työskentelee viestintätoimisto Milttonin asiantuntijana Brysselissä. Ensimmäisen kerran Rönnholmin nimi puoluesihteerispekulaatioissa tuli julkisuuteen toissa viikolla riihimäkeläisen kaupunginvaltuutetun Minna Nahkurin tviitissä.
Rönnholm nähdään sopivana ehdokkaana niille, jotka haluaisivat vaihtaa puoluesihteerin mutta katsovat Kuntsin kuuluvan liiaksi Rinteen leiriin.
Antton Rönnholmin ”vakava harkinta” putkahti julkisuuteen juuri ajoissa, jotta hänellä olisi mahdollisuuksia nousta tehtävään. Sdp:n piireissä käydään parhaillaan jäsenäänestyksiä puoluekokousedustajista. HS 19.10.2016.

Tässä on nyt vastaus kysyjille, joille olen joutunut vastaaman, etten tiedä. 15 vuotta sitten ensimmäisen kerran tunnistin maailman muutoksen, kun olin EU-paneelissa , jossa ruotsinkielinen nuorimies kysyi: "Är du Antton Rönnholms pappa".
MR.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!