Puhutaan ihmisille

Puolueisiinsuhtautuminen20181019JPG.JPG

Mukava raportoida hyvistä mielipidekyselyistä. Eikä iloa pidä pilata. Mutta kuitenkin juuri nyt on oltava herkkänä viesteille. Täss tarkoituksessa "kuunnellaan FT:n  raporttia,  jossa pyrittiin löytämään selityksiä Saksan demareiden huonoon menestykseen.

Sosialidemokraattisen kansanedustaja Axel Schäfer on edustanut kaupunkia Bochumia yli 16 vuotta.. "Elämme monimutkaisessa maailmassa, jossa monet ihmiset odottavat helppoja vastauksia - helppoja vastauksia, joita me emme voi antaa eikä halua antaa heille. Koska ei ole helppoa vastausta, "Schäfer kertoo .

Ihmisten huolenaiheita ei otettu riittävästi vakavasti - tai ainakin ei tavalla, joka näkyi ihmisille. Todennäköisesti sisäistimme kaiken tämän älyllisellä tasolla, mutta ihmisten oli myös nähtävä, että todella tarkoitamme sitä.

"Ja sitten toistimme virheen, jonka [Saksalainen kirjailija] Kurt Tucholsky havaitsi katsellessaan Weimarin tasavaltaa: Oikealla puolella olevat ihmiset puhuivat väärin, mutta he puhuivat kansalle. Ihmiset vasemmalla puhuivat oikein, mutta he puhuivat asioista. Miksi emme onnistuneet tätä? En voi selittää sitä kokonaan. Mutta se oli, mielestäni, ratkaiseva asia. Emme olleet riittävän rohkeita tuolloin. "

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!