Presidenttipari Kultarantaan

PresidenttipariKultarantaan20150606.JPG

Kultarannan kesä alkaa konsertilla ja veistosnäyttelyllä

Tasavallan presidentin kanslia
Tiedote 33/2015
3.6.2015

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö siirtyy puolisonsa Jenni Haukion kanssa kesävirka-asunnolle Kultarantaan lauantaina 6. kesäkuuta.

Naantalin kaupunki järjestää presidenttiparille tervetulovastaanoton venesatamassa Killan laiturilla lauantai-iltana klo 17.40. Aiemmin iltapäivällä Kultarannassa järjestetään Naantalin musiikkijuhlien puistokonsertti, jossa esiintyy Turun filharmoninen orkesteri kapellimestari Okko Kamun johdolla.

Maanantaina 8.6. Kultarannan puistossa avataan veistosnäyttely, jossa on esillä kuvanveistäjä Veikko Myllerin teoksia. Näyttely järjestetään yhteistyössä Alfred Kordelinin säätiön kanssa.

Yleisö voi tutustua veistoksiin ja Kultarannan puistoon opastetuilla kierroksilla, joita järjestää Naantalin matkailu. Lisäksi Kultarannan puistoalueelle on yleisöllä vapaa pääsy kesäaikana perjantai-iltaisin klo 18-20. Lisätietoa opastetuista kierroksista ja poikkeuksista aukioloaikoihin.

Nyt sitten jännitämme lännestä tulevan sateen reittiä ja ajoitusta. Turun filharmonisen orkesterin soittimet eivät kestä vettä ja sitten sateen sattuessa  joudutaan väistötilaan.  No kirkko on hieno ympäristö sekin.
Naantalin Musiikkijuhlilla on kokemusta, että  ulkoilmatilaisuudet ovat herkkiä tapahtumia; sään suosiessa ne ovat ikimuistettavia kuin silloinkin kun niin ei käy, mutta aina ne muistetaan

Ps. Kultaranta konsertti on jouduttu siirtämään kirkkoon ja se alkaa klo 16.20.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!