Presidentin bonus kirjamessuille

KeskusteluNiinistC3B6kirjoista20181006.JPG

Turun kirjamessut ovat merkkitapahtuma ja on todella hienoa on, että näitä alkuperäisiä kirjamessut ovat saaneet presidentillistä sivusta tukea Helsingin kavaalia aikeita vastaan.
Jenni Haukion työtehtävän myötä Turun asema vahvistui ja nyt viimeinen apu tuli itse presidentiltä, kun hän suostui kirjakeskusteluun juuri Turun messuilla. Mukava pikkulisän saamme me naantalilaiset, kun Kultarannan linnan lippu liehuu ja mainittiin Naantalin aukkokin kirjassa olleen virheellisen tiedon vuoksi.

Keskustelussa oli sähköä Lauri Nurmen ja presidentin välillä. Kolmen vartin keskustelua.

seurannut salin täysi yleisö oli selkeästi presidentin puolelle; kansan ja kuninkaan liitto ei ole uutta. Mutta oli aihetta Niinistön sanataituruudellakin, joka näyttää olevan parhaimmillaan vähän ärsytettynä.

Muutamia selviä oikaisuja kuultiin ja lopuksi Niinistö kertoi, että hänellä on mustekynä muistiinpanoja yli 2000 sivua. Tietokirjailijoiden puolelta todettiinkin, että paljon on vielä kirjoittamatta eli presidentin omia muistelmia odotetaan mielenkiinnolla.

Fortumin asia sai selvennyksen: Niinistö oli Putinille puhunut Karjalan vesivoimasta heinäkuussa 2015. Ja siinnä hänen komentelunsa.

Yhdestä kirjasta on kirjoituksia palstalla Mikko Rönnholmin lyhyt juttu.
Kuvakaappaukset Yle areenasta

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!