Populismi leviää:: Uudet mestarit Pekkarinen ja Wahlroos

Uimalasit181300_495978117095685_1180901357_n.jpg

Susanna Päivärinta ei varmaan pyrikään A-Talkissa  tasapuolisuuteen. Sen on hänen juttunsa. Eilen hänellä oli kolme herraa ja Mia Petra Kumpula Natri seuranaan tekemässä ohjelmaa, josta tuli ensi vihaiseksi ja sitten surulliseksi. Persujen edustaja oli mitäänsanomaton Kiekun Kaiku, sen sijaan Mauri Pekkarinen oli elementissään, ja muuten sai olla oikein juontajan tahdosta. Euron puolustajien olivat ulkotöissä, vaikkei lunta vielä olekaan. Kimmo Sasi ja Mipe Kumpulan kotiläksyt olivat tekemättä. Tietämättömyyttä ja argumentoinnin heikkoutta. Kimmo Sasi oli toinen jalka siellä ja toinen täällä ja Mipell’ sentään oli aavistus linjakkuutta. Kun muistimme on lyhyt, niin kaikki kelpaa: Täydestä meni Pekkarisen väite, että eurossa on pysyttävä kun sinne on kerran muitten toimesta menty, mutta sen sijaan etelän maiden auttaminen voidaan lopettaa panna piikki kiinni nyt,  vaikka hän ja  Keskustan asialinja sen avokätisesti ja ilman ehtoja aikanaan avasi. Silloin alussa, kun suurten maiden vastuut olivat vielä nykyistäkin suuremmat, olisi ollut tiukan pelin paikka. Jos silloin alussa, olisi tehty heti ja tarpeeksi, tämä saastuminen kriisin leviäminen  olisi ehditty estää. Enkä puhu perästä. Mutta kun ei uskottu, niin ei. Ja nyt mestaroidaan opettamalla mitä nyt pitäisi tehdä, kun itse on laskettu housuihin. Mutta juontajan kanssa yhteispelillä ja Pekkarisen ylivoimaisella tiedolla tämä onnistuu.

 Björn Nalle  Wahlroos on harrastanut alaa aikaisemminkin ja nyt hänen ehtymättömästä viisauskokoelmista irtosi briljantti ajatus: Ei enää lisää yhteisvastuuta. No sehän on libertastien oppikirjan mukaista. Nallella on lasit, mutta miten Maurin ja meidän muiden laita?
Hannes ja Janne Kullvik vaativat irti veroliitosta. Mistä veroliitosta? EU:n budjetti on runsaat 1 prosentti BKT:stä. Ja suurin osa palautuu jäsenmaille.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!